Παραπολιτικά

Ανασχηματισμός αντιδημάρχων στο Δήμο Τρικκαίων

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην… τελική ευθεία για τις εκλογές του 2019.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου το λέει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τελευταία ότι θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία και ότι «κλείνει τα αυτιά στις σειρήνες για την κεντρική πολιτική σκηνή». Σ’ αυτή τη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  βρίσκεται σε επαφές για ενίσχυση του ψηφοδελτίου του με προσωπικότητες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους και τα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων θα πάει στην… τελική μάχη με ανανεωμένη και την ομάδα κρούσης, αυτή των αντιδημάρχων. Τέλη του έτους, αρχές του νέου θα κάνει τον τελευταίο του ανασχηματισμό γι’ αυτή τη δημαρχιακή περίοδο.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr  αναφέρουν ότι μένουν στις θέσεις τους οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών (Ελένη Κογιάννη-Αυγέρου) και Πρόνοιας (Κώστας Ψύχος). Από εκεί και πέρα προς αξιοποίηση φέρονται η Σοφία Αλεστά (στις δημόσιες σχέσεις), ο Άκης Αναστασίου (στον Αθλητισμό), Παναγιώτης Ντιντής (στον τομέα Πρασίνου), ενώ πιθανότατα θα αναλάβουν χαρτοφυλάκια των περιφερειακών αντιδημαρχιών ο Απόστολος Παππάς και ο Χρήστος Μπούρας. Ο Τάκης Παζαϊτης, θα αναλάβει αντιδήμαρχος Καθαριότητας και ο δε Τάκης Βασταρούχας αναμένεται να επιστρέψει στην αντιπροεδρία της ΔΕΥΑΤ. Για πρόεδρος στη ΔΕΥΑΤ προορίζεται ο Νίκος Λέρας. Προς αξιοποίηση φέρονται επίσης οι Ηλίας Παπανικολάου, Φόρης Ρόμπος, δίχως ωστόσο να είναι ξεκάθαρο που και πως.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης