ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ…

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ…

Μέσα από πρόγραμμα δημιουργίας και απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων…

Ειδικά για τους Δήμους Τρικκαίων και Καρδίτσας οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα θα ανέλθουν στους είκοσι (20) και η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων στο πρόγραμμα «Ανακυκλω-ΖΩ» λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα Τρίκαλα στο ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ΑΕ, Κλειδωνοπούλου & Κουτσουφλιάνη (Ζωαγορά), Τηλ: 24310 31450 και στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Τρικάλων Α.Ε, Β. Τσιτσάνη 31, Τηλ: 2431351557, ώρες 9:00πμ έως 2:00μμ ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του έργου www.anakyklozo.gr από όπου και μπορούν να προμηθευτούν και το έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής.

Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν κατά προτεραιότητα οι παρακάτω κοινωνικές ομάδες:

 

  • Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα
  • Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών
  • Μετανάστες, παλιννοστούντες, πρόσφυγες
  • Άτομα με θρησκευτικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες Ρομά
  • Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια

    (Το σημερινό όριο φτώχειας ανέρχεται στο ετήσιο ποσό των 6.591€ ανά άτομο και σε 13.842€ για     νοικοκυριά με δύο ενήλικες και δύο εξαρτώμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών).

 

Ειδική εκδήλωση ενημέρωσης για  τους ενδιαφερόμενους προγραμματίζει ηΑνώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιχειρηματικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Τρικάλων – ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε., μέλος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Ανακυκλω-ΖΩ»,  Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:30 μ.μ. στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1, Τρίκαλα).