Απάντηση με αιχμές, Λάππα σε Παιδή

Απάντηση με αιχμές, Λάππα σε Παιδή

Με τίτλο ««Ξένος» και ξένος» ο δήμαρχος Τρικκαίων

Χρήστος Λάππας απαντά αφήνοντας αιχμές σε δημόσια επιστολή του Στέφανου Παιδή. Αναλυτικά:

«Ο κ. Στέφανος Παιδής, σ’ ένα ξέσπασμα εμπάθειας, κρυφορατσισμού (χρυσαυγίτικης ανατριχίλας ως οιονεί προοδευτικός) σχεδόν μου απαγορεύει ως ξένος σ’ αυτή την πόλη ν’ ασχοληθώ με το ζήτημα της λαϊκής αγοράς.

Του υπενθυμίζω λοιπόν ότι αν και «Ξένος» σ’ αυτή την πόλη, γνωρίζω πολύ καλά, όλες τις προσπάθειες που έγιναν από τον αείμνηστο Θανάση Τριγώνη έως και σήμερα για την επίλυση του ακανθώδους προβλήματος της Λαϊκής Αγοράς. Η σημερινή Δημοτική Αρχή φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα, και μάλιστα με την καλύτερη δυνατή συναίνεση.

Αν και κατά Στεφ. Παιδή «Ξένος», δεν είμαι ξένος στα προβλήματα της πόλης και της περιοχής.

Είμαι όμως ξένος, σε μικροκακίες και σκόπιμες ημιμάθειες, μια και ο κ. Στέφανος Παιδής γνωρίζει ότι την απόφαση της όποιας τύχης της Λαικής Αγοράς θα την πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος που τον εξέλεξαν σ’ αυτή τη θέση οι πολίτες των Τρικάλων.

Είμαι ακόμη ξένος κ. Παιδή στα «ποικίλα συγκοινωνούντα δοχεία» υπηρεσιών και ιδιωτών – επαγγελματιών. Ξένος είμαι ακόμα σε υπογραφές χιλιάδων τόννων αμμοχάλικου για την «ισοπέδωση» έκτασης στον Πύργο, που κατά περίεργο τρόπο είχε παραχωρηθεί από προηγούμενη Δημοτική Αρχή –φιλέτο κανονικό- στον κ. Παιδήγια ιδιωτική εκμετάλλευση στο χώρο του Αθλητισμού.

Με όλα τα παραπάνω όχι απλά είμαι ξένος αλλά γίνομαι «Τούρκος».

Κατανοώ τη στενοχώρια του κ. Παιδή, αλλά δεν έγινα δήμαρχος ούτε για να λέω σ’ όλα ναι, ούτε να κλείνω τα μάτια, σε κάποια σαν τα παραπάνω.

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. Λαππας

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ».