Ελλάδα

Αλλάζει σελίδα το ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη δήλωση Ανδρουλάκη

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό»: Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την καθαρή νίκη που πέτυχε έναντι του Γιώργου Παπανδρέου.

Με το 97,11% της ενσωμάτωσης, ο κ. Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 67,88%, ενώ ο κ. Παπανδρέου το 32,12%. Η συμμετοχή στις κάλπες ανήλθε σε 206.196 πολίτες.

Αργά το βράδυ της Κυριακής και αφού είχε δεχθεί τα συγχαρητήρια από τους συνυποψηφίους του καθώς και από τον πρωθυπουργού, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Ανδρουλάκης έφτασε στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου τον υποδέχθηκαν με επευφημίες φίλοι και ψηφοφόροι του, που είχαν συγκεντρωθεί ανεμίζοντας σημαίες του ΠΑΣΟΚ. «Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την Δημοκρατική Παράταξη», είπε, με το πλήθος να φωνάζει το σύνθημα: «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Νίκο αρχηγό».

«Με τη δική σας ισχυρή εντολή θα προχωρήσουμε ενωμένοι», συνέχισε, επισημαίνοντας ότι η παράταξη είναι πιο δυνατή μετά την μεγάλη συμμετοχή.

Υπογράμμισε την ανάγκη «να υπερασπιστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά» και διαβεβαίωσε – με σαφή διάθεση να στείλει μήνυμα ενότητας- ότι «δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, μόνος νικητής η Δημοκρατική Παράταξη».

Συνεχάρη τους υπόλοιπους διεκδικητές της ηγεσίας και πρόσθεσε ότι στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας συνάντησε «χιλιάδες νέους ανθρώπους, το μέλλον της πατρίδας, που ήρθαν δίπλα μας σε αυτή τη νέα πορεία».

«Δεσμεύομαι να μετατρέψω την μεγάλη νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας», είπε και κατέληξε: «Ξεκινάμε μαζί ένα ωραίο ταξίδι. Η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο, δυνατό. Να’ στε καλά και καλό μας αγώνα».

Παπανδρέου: Μήνυμα ευθύνης

 

«Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σήμερα, είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας», τόνισε σε δήλωση του ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη «όλοι μαζί να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών και των φίλων, των δημοκρατικών πολιτών».

«Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία». Ο ίδιος σημείωσε ότι «θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αξίες και τις ιδέες μου για να κάνουμε την παράταξη μεγάλη, κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα»». «Ήταν ένας ωραίος αγώνας», κατέληξε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης