Τοπικά

Αποχαιρετιστήριο πάρτι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πύλης

Αποχαιρετιστήριο πάρτι οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πύλης, εν΄ όψει του καλοκαιριού για τους μαθητές και ιδιαίτερα για τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης που αλλάζουν βαθμίδα εκπαίδευσης.

 

Η όμορφη αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 18..00 στο Αθλητικό Κέντρο “Green Cafe” στον Άγιο Βησσαρίωνα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες παρουσία αρκετών παιδιών γονέων και το σύνολο των διδασκάλων.

Παρευρέθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Παιδείας  του Δήμου Πύλης κ. Μάκης Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής  Υποδιοικητής  της 5ης ΥΠΕ Θες/λίας κ. Στ. Ελλάδος κ. Ηλίας Τσιαούσης , ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Πύλης κ. Λεωνίδας Τσανταρλιώτης, η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Πύλης κ. Ρούλα Σαργιώτη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πύλης κ. Γεώργιος Τσαρούχας,  ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειος Κανέλας, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Παν. Τσόλας και ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης