Αθλητισμός

Έχασαν τα Trikala Basket στη Λαμία. Επίθεση Σκρέτα σε ΕΟΚ και Επιτροπή Διαιτησίας

Αν και τα Trikala Basket ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, λίγο ο τραυματισμός του Τριανταφύλλου και λίγο τα λίγο «τραβηγμένα» σφυρίγματα των διαιτητών στο φινάλε είχαν ως αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον Έσπερο στη Λαμία στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με 76-73. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Έσπερος εκτέλεσε 34 ελέυθερες βολές έναντι μόλις 17 των Τρικάλων.

 

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 38-40, 55-56, 76-73.
Trikala Basket: (Φόρος) Μήνου 2, Κολότσιος, Παπαχρήστος 9(1), Βαζούκης 2, Μοσχόπουλος, Ράπτης 19 (9 ριμπ), Μπουργανός 3(1), Τριανταφύλλου, Ψύρρας, Δέσπος 11, Βαβάτσικος 19(1), Νέσσης 8.

 

Επιστολή Σκρέτα σε ΕΟΚ και ΚΕΔ

Προς ΚΕΔ/ΕΟΚ

Κοινοποίηση κ. Βαγγέλη Λιόλιο, πρόεδρο ΕΟΚ

Κύριοι,
Είμαι περήφανος για τους αθλητές της ομάδας μας, είμαι περήφανος για προπονητικό τιμ, είμαι περήφανος για τους συνεργάτες στην διοίκηση της ομάδας, είμαι περήφανος για το θέαμα που προσφέρει αυτή η ομάδα, είμαι περήφανος για τους φιλάθλους και τους υποστηρικτές της ομάδας μας οι οποίοι τιμούν το αγαπημένο μας άθλημα.
Γνώριζα ότι το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα μας είχε ένα μεγάλο ντέρμπι στην έδρα ενός αντιπάλου τον οποίον υπολογίζουμε και σεβόμαστε και έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.
Όμως επειδή πιστεύω σε όλα τα παραπάνω που ανέφερα στην αρχή, ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι όσοι ήταν στο Κλειστό της Λαμίας, έβλεπαν την πραγματικότητα. Μια ομάδα η οποία φαινόταν πόσο δουλεμένη ήταν, μια ομάδα η οποία φαινόταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα ότι έπαιζε καλό μπάσκετ και σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παρά το γεγονός ότι έπαιζε εκτός έδρας, ήταν μπροστά στο σκορ.
Ώσπου… τρεις «παράγοντες» του αθλήματος αποφάσισαν να μας υπενθυμίσουν ότι ίσως άδικα τελικά δαπανούμε χρόνο από την ζωή μας και ασχολούμαστε καθημερινά με αυτό το άθλημα, άδικα βάζουμε χρήματα και το στηρίζουμε, άδικα ζητούμε την βοήθεια χορηγών και φιλάθλων για να έχουμε έναν εκπρόσωπο της πόλης μας στην Β’Εθνική καθόλα άξιο… διότι απλά αυτοί οι «παράγοντες» που πληρώνονται από εμάς, αυτοί οι παράγοντες που μόνο κέρδος έχουν, όχι μόνο δεν μας σέβονται αλλά μας αναγκάζουν και να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να υπηρετούμε αυτό το άθλημα.
Δεν είναι οι 34 βολές που εκτέλεσε η Λαμία έναντι 17 που εκτελέσαμε εμείς. Δεν είναι το γεγονός ότι με την παραμικρή επαφή χρεωνόμασταν με φάουλ, δεν είναι το γεγονός ότι συνεχώς οι τρεις «παραγοντες» δεχόντανε τις διαμαρτυρίες των παικτών της Λαμίας χωρίς αντίδραση… ήρθε και το εξής αξιοθαύμαστο, ακατανόητο, τρελό και καθοριστικό σφύριγμα για την εξέλιξη του αγώνα. Αντιαθλητικό φάουλ σε διεκδίκηση δυο αθλητών για ριμπάουντ στο 39:40, δηλαδή λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Σφύριγμα που δεν το πίστευαν ούτε από την αντίπαλη ομάδα.
Κύριοι… λυπούμαστε για την κατάντια σας μα πιο πολύ λυπούμαστε για την κατάντια του αγαπημένου μας αθλήματος. Είναι υποχρέωση μας να στείλουμε στα αρμόδια όργανα το βίντεο του αγώνα. Για την πόλη μας, για τους αθλητές μας, για τους φιλάθλους μας.
Είμαστε υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουμε ξανά τα «σκουπίδια» να βρωμίζουν την ωραία και μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας, των φιλάθλων μας και της πόλης μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας στερήσει το όνειρο.

Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος των Trikala Basket
Κώστας Σκρέτας

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης