Αθλητισμός

Αρχίζουν τα έργα για γήπεδα στο Γενέσι

Αμεσα ξεκινούν τα έργα για την αναψυχή και την άθληση των κατοίκων του Γενεσίου.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2020 ο Δήμαρχος Τρικκαίων υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο «Δημιουργία χώρου υπαίθριας αναψυχής και αθλοπαιδιών στην Τ.Κ. Γενεσίου», με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Χρ. Κατσιάβας – Κων. Νάτσης Ο.Ε.». Πρόκειται για έργο που ενισχύει τη δυνατότητα των κατοίκων του χωριού, να αθλούνται και να διαθέτουν κίνητρα για παραμονή στον τόπο τους. Συγκεκριμένα θα κατασκευαστούν, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και ένα γήπεδο μπάσκετ στον χώρο του νυν γηπέδου ποδοσφαίρου.
Το έργο είχε ενταχθεί από το 2019 στο ΠΔΕ με προϋπολογισμό 150.000€, τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου επικυρώθηκε η ένταξη από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, τον Ιούνιο του 2020 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης υπέγραψαν τη σχετική προγραμματική σύμβαση και πλέον υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για 98.315,40€ (με ΦΠΑ). Οι εργασίες περιλαμβάνουν εκσκαφή του υπάρχοντος γηπέδου, συνθετικούς χλοοτάπητες, διαμόρφωση του χώρου, νέα υλικά από το υπόστρωμα μέχρι τις διαγραμμίσεις, και όλον τον σχετικό εξοπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην κορυφή της Super League 2 ο ΑΟΤ. Κέρδισε και τη Δράμα

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης