Αθλητισμός

Αυτό είναι το όνομα της νέας ομάδας μπάσκετ της πόλης

Με μια πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη του ονόματος της νέας μπασκετικής δύναμης των Τρικάλων. Το ” Trikala Basket” ήταν το όνομα που επέλεξε ο φίλαθλος κόσμος με μεγάλη πλειοψηφία καθώς σε σύνολο 1052 ψήφων πήρε 698 δηλαδή ποσοστό  66.35%. Το ΑΜ Τρίκαλα πήρε 196 ψήφους (18.63%)  και το B. C. A. I. Trikala 158 (15.02%).

 

Εννοείται πως το συντριπτικό μέρος των ψήφων ήρθαν από την Ελλάδα ενώ 17 ομογενείς από την Γερμανία έδωσαν και αυτή την ψήφο τους. Συνολικά καταγράφηκαν ψήφοι ομογενών από άλλες 14 χώρες ανάμεσα τους ή Ρουμανία, η Κύπρος, η Ολλανδία και ο Καναδάς. 
Οπότε και σύμφωνα με την προτίμηση του κοινού, η ομάδα Trikala Basket θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει το τρικαλινό μπάσκετ στην Β’ Εθνική (ή στην Α2) κατηγορία. Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί τους φιλάθλους για την μαζική συμμετοχή τους.
Μέσα στις επόμενες ώρες θα δοθεί στην δημοσιότητα μια νέα ψηφοφορία για την επιλογή του νέου σήματος η οποία θα γίνει ανάμεσα από έξι εντυπωσιακά λογότυπα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης