Αθλητισμός

Γυναίκες / Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ Α.Ο.Ν. : 1-3

Το τελευταίο παιχνίδι μπαράζ έδωσε η Γυναικεία ομάδα του Ασκληπιού το Σάββατο 22/4 στο ουδέτερο γήπεδο των Λιβανάτων. Ήταν ένα παιχνίδι κατάταξης των ομάδων που θα είναι επιλαχούσες για την δημιουργία της Pre League.

Ο Ασκληπιός μετά την ήττα από τον ΖΑΟΝ είναι δεύτερος στην κατάταξη και περιμένει τις τελικές αποφάσεις για το πως θα διαμορφωθεί το νέο τοπίο σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών για την περίοδο 2017-2018.

Στο παιχνίδι η ομάδα μας κατέβηκε με απουσίες βασικών παικτριών. Συγκεκριμένα έλειπε λόγω ίωσης μία ακραία, η μία κεντρική λόγω τραυματισμού, η διαγώνια λόγω υποχρεώσεων της με την Εθνική Κύπρου και το δεύτερο λίμπερο.

Αυτό ανάγκασε την προπονήτρια της ομάδας να συμπληρώσει τον βασικό κορμό με παίκτριες ως επί το πλείστον Κορασίδες, όπως επίσης το ίδιο συνέβει και με τις αναπληρωματικές που προστέθηκε και μία Παγκορασίδα.

Η ομάδα μας παρά την ήττα και τις απουσίες ήταν ανταγωνιστική και αυτό φαίνεται ειδικά στα δύο πρώτα σετ που έληξαν το πρώτο 28-26 υπέρ του ΖΑΟΝ και το δεύτερο 27-25 υπέρ του Ασκληπιού.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση και τους ανθρώπους του Συλλόγου Α.Μ.Σ. ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία, κάτι που βοήθησε τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα σε όλα τα επίπεδα.
Τα σετ : 1ο 26-28, 2ο 27-25, 3ο 17-25, 4ο 20-25.
Διαιτητές : 1ος Χρηστίδης Χρήστος, 2ος Σακελλάρης Κωνσταντίνος.
Γραμματεία : Γιαννοπούλου Έφη.
Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Παναγιάρη Σ.) Γεωργοπούλου Α., Κοτσίρα Δ.(L), Τόλλιου Ε., Γιάννη Β., Τσιούκα Γ., Παπαθεοδώρου Ε., Χύτα Μ., Γεωργίου Μ., Βράκα Ρ.(L), Γεωργάκη Ε., Γεωργίου Σ., Βασιλοπούλου Δ.

ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ Α.Ο.Ν. : (Μπλάμη Π.) Κόνιαρη Ε., Μπαφατάκη Α., Μολδοβανίδη Τ., Αντωνοπούλου Μ., Καπέλου Ε., Τσατσούρι Τ., Οικονοπούλου Μ., Κτιστάκη Α., Γαστεράτου Κ., Σκυθιώτη Α.(L), Νικολέτου Β.(L).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης