Αθλητισμός

Δήλωση προέδρου Ικάρων Τρικάλων, Κώστα Σκρέτα

Με αφορμή τον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στον Αίολο και τους Ικάρους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα ηθελα να ευχαριστήσω το σωματείο του Αιόλου για την υποδειγματική φιλοξενία του, όπως και τον φίλαθλο κόσμο για την προσέλευση του στο Δημοτικό Κλειστό, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο και τα δυο σωματεία της πόλης. Σέβομαι απόλυτα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, το έτερο τρικαλινό σωματείο και νομίζω ότι οι φράσεις «χαζές διαμάχες» και «καθαρά μυαλά» υποτιμούν όλους μας.

Επίσης τοσο με τον κ. Τακη Παπαγεωργίου όσο και με τον κ. Δημήτρη Σιαφαρίκα μας συνδέουν πολύ περισσότερα από οσα μας «χωρίζουν». Στο παρελθόν, μαχόμενοι από το ίδιο μετερίζι, οδηγήσαμε σε συνεργασία με τους τοτε αθλητές – προπονητές, το τρικαλινό μπάσκετ στα μεγάλα σαλόνια της Α1, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου (διαιτητές, στατιστική, διαφημιστές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές) να δουλέψουν στο υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο, στρέφοντας παράλληλα δεκάδες μικρά παιδιά στα παρκέ. Αυτή είναι μια κοινή κατάκτηση την οποία κανείς δεν μπορεί να μας την στερήσει και έχει γραφτεί στην ιστορία.
Δεσμεύομαι πως θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία στον 2ο γύρο και ευχόμαστε οι στόχοι των ομάδων μας να επιτευχθούν καθώς το μπάσκετ είναι το άθλημα των Τρικαλινών και χρειάζεται επιτυχίες.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων
Κώστας Σκρέτας

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο