Αθλητισμός

Ελληνικές και Τρικαλινές επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά “Csaba Ferenc” της Σερβίας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στην πόλη Kanjiza της Σερβίας το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης  “Csaba Ferenc” με τη συμμετοχή 355 αθλητών από 14 χώρες (Αυστρία, Βοσνία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, και Β. Μακεδονία).

 

Η Ελληνική αποστολή απαρτίστηκε από 18 παλαιστές τους οποίους οι δέκα ήταν από τον Α.Π.Σ. Τρίκαλα και οι υπόλοιποι από τον Π.Α.Α.Π. Ογχηστός και  Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου.

Η Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά το οποίο είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ για όλες τις ομάδες.

Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών και αρκετές προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός!
Ο απολογισμός των Τρικαλινών αθλητών: ένα (1) χρυσό, τρία (3) αργυρά και δυο (2) χάλκινα, μια (1) 5η θέση και τρεις (3) 8ες θέσεις.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους τους αγώνες. Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη.

…. τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

  1. ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ– 1ος
  2. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ– 2ος
  3. ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ– 2ος
  4. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 2ος
  5. ΤΕΡΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– 3ος
  6. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ– 3ος
  7. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ– 5ος
  8. ΝΤΟΝΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – 8ος
  9. ΜΠΑΡΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ- 8ος
  10. ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ- 8ος

Από το σύλλογό μας συνόδευσε τους αθλητές ο προπονητής κος Ηλίας Σιούτας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Μιχάλη, τον Γιώργο, τον Απόστολο, τον Άγγελο, τον Παναγιώτη, τον Δημήτρη, τον Ιωάννη, τον Σωτήρη, τον Ορέστη, τον Απόστολο, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές της εθνικής αποστολής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας

 

Διαβάστε επίσης