Αθλητισμός

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΖΕΓΚΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Το 2001 ξεκινησε με το δεξι για τον συμπολιτη μας Ζεγκλη Νικο υπογραφοντας επαγγελμαρικο συμβολαιο σε ομαδα του νησιού Γκουαμ

Το συγκεκριμενο νησι βρισκεται στην Ωκεανια , είναι ηφαιστειογενες ,εχει εκταση 549 τ.χλμ. και πλυθησμο 167,772 είναι πρων ισπανικη αποικια , η οποια αλλαξε κατοχη το 1998 με τη ληξη του αμερικανικου ισπανικου πολεμου

Η ομαδα που θα αγωνιστη ο Ζεγκλης Νικος είναι η Euro Cycling Trips – CMI Pro Cycling και είναι δηλωμενη στην παγκοσμια ομοσπονδια UCI, με το ρόστερ να αποτελείται από 14 αθλητές με εθνικότητες από Γαλλία , Ολλανδία, Γκουάμ , Νέα Ζηλανδία και Αγγλία

Ξεδιπλώνοντας τα συναισθήματά του για την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Ζέγκλης ανέφερε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρουμενος, που κλήθηκα να προσφέρω σ’ έναν οργανωμένο σύλλογο η πρόκληση είναι μεγάλη, ενώ θα είμαι ο πρώτος Ελληνας στην κατηγορία της Ωκεανίας.

Ασφαλώς η επιλογή στο πρόσωπό μου, μου δίνει δύναμη και θα προσπαθήσω να ικανοποιήσω πλήρως όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Στα χρόνια που βρίσκομαι στην ποδηλασία δούλεψα όσο καλύτερα μπορούσα και με την ίδια λογική θα αντιμετωπίσω τα στοιχήματα του μέλλοντος».

Πάντως ο Ζέγκλης έχει προλάβει να πάρει άρωμα εξωτερικού και μάλιστα για τα καλά. Ετσι θα πάει καλά διαβασμένος στην καινούργια του έδρα και θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί άμεσα.

Να σημειώσουμε ότι την περίοδο 2014-’15 έτρεξε στην Γαλλία χωρίς να έχει τότε επαγγελματικό συμβόλαιο βρισκόταν σε ένα club νότια της Γαλλία , η εμπειρία ήταν μοναδική απ όλες τις απόψεις ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο.

Ακόμη αγωνίστηκε με ομάδες της Μ. Βρετανίας και της Νορβηγίας, οπότε όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν καλό οδηγό για την μελλοντική του συνεργασία  με την ομάδα του νησιού Γκουάμ.

Ελκυστικό και ενδιαφέρον εξάλλου είναι το πρόγραμμα του καινούργιου του συλλό- γου, που θα έχει πολλές υποχρεώσεις στην Ευρώπη, Ασία και Βαλκάνια

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ομάδας προγραμματίστηκε ένα καμπ αρχές Μάρτη στην Γαλλία με τον Ζέγκλη να επιθυμεί την συμμετοχή του. Βέβαια ολα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του κορωνοιου που προέχει και η υγεία

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στα τέλη Μάρτη υπάρχει ο γύρος της Ταϊλάνδης αλλά και ο Γύρος Ιαπωνίας που είναι στα τέλη Μαΐου, αλλα το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό είναι ιδιαίτερα αυστηρό εκεί, οπότε μένει να δούμε τι θα ισχύσει στην πράξη.

Ο Τρικαλινός ποδηλάτης δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τον διεθνή Ποδηλατικό Γυρο της Ρόδου που μετατέθηκε για τις αρχές Απριλίου , οπότε θα προσπαθήσει  για το καλύτερο γνωρίζοντας εξαιρετικά τις διαδρομές του αγώνα.

Οσο για τον Αύγουστου υπάρχει στο καλεντάρι ο γύρος του νησιού Γκουάμ.

Φυσικα ο συμπολίτης μας ποδηλάτης  δεν ξέχασε τον Ποδηλατικό Ομιλο Καρδίτσας στον οποίο ανήκει στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οι άνθρωποι του ομίλου με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή που ενταχθηκα στο δυναμικό τους και ιδιαίτερα ο πρόεδρος. κ Μάκης Αρβανίτης που είναι αρωγός στην όλη προσπάθεια μου».

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας για την απλόχερη στήριξη και την συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου, οπότε θα τους νιώθω πάντα δίπλα μου.

Διαβάστε επίσης