Αθλητισμός Ροή

Η Σοφία Σακοράφα νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

Η νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην αρχαιότερη Ομοσπονδία και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

 

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν σ΄ αυτή τη υποδειγματικά δημοκρατική διαδικασία, για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν Πρόεδρο της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας, του ΣΕΓΑΣ.

Δεν μπορώ να παραλείψω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους υποψηφίους της ΑΚΑΣ για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε.

Είναι η ώρα που πρέπει ενωμένοι να δουλέψουμε για τον αθλητισμό, να αναδείξουμε την αίγλη του.

Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα σωματεία, το κύτταρο του αθλητισμού και τους αθλητές μας να κατακτήσουν τα ψηλότερα βάθρα.

Να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο, σε δύσκολους καιρούς, της απερχόμενης διοίκησης.

Η συγκυρία του κορωνοϊου έχει δημιουργήσει συσσωρευμένες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν μας επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό.

Προεκλογικά είχα πει ότι η νέα διοίκηση δεν θα έχει ούτε άλλοθι, ούτε πίστωση χρόνου.

Επειδή εκτιμώ ότι όλοι ήμασταν ειλικρινείς όταν υποστηρίζαμε ότι η μόνη κινητήρια δύναμη είναι η αγάπη μας για τον αθλητισμό, η πρόκληση είναι να το αποδείξουμε στην πράξη από αύριο το πρωί.

Καλή δύναμη και καλή δουλειά σε όλες και όλους μας”.

Ο Γ.Σ. Τρικάλων ζει σήμερα, 125 χρόνια μετά την ίδρυσή του, μία ακόμα πραγματικά ιστορική, τιμητική και συγκινητική στιγμή. Η Σοφία Σακοράφα, η θρυλική αθλήτρια του συλλόγου μας αλλά και του παγκόσμιου κλασικού αθλητισμού και εν ενεργεία  Αντιπρόεδρός του, εξελέγη Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας που έλαβε χώρα σήμερα.

Όλα τα μέλη του ΔΣ, το έμψυχο δυναμικό του Γ.Σ. Τρικάλων καθώς και η μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου συγχαίρουν τη Σοφία Σακοράφα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα φανεί αντάξια στα νέα της καθήκοντα ως Πρόεδρος της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας.

 

Για το Δ.Σ. του Γ.Σ. Τρικάλων

Ελευθέριος  Σούλας

 

Πρόεδρος Γ.Σ. Τρικάλων

Διαβάστε επίσης