Αθλητισμός

Κάρτες διαρκείας Ικάρων Τρικάλων

Η επανεκκίνηση του αθλητισμού στην Ελλάδα αποτελεί πλέον γεγονός και οι Ίκαροι Τρικάλων θέτουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-22 που θα βρει την ομάδα και πάλι στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Με κατανόηση στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, το ΔΣ αποφάσισε την διατήρηση των τιμών των καρτών στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Αυτές είναι 
Gold 50 ευρώ
Silver 30 ευρώ
Bronze 20 ευρώ
Η φετινή προσπάθεια θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά και υψηλούς στόχους και οι Ίκαροι θέλουν τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων στο πλευρό τους για μια ακόμη φορά.
Έχοντας σαν προτεραιότητα την ασφάλεια των φιλάθλων και τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι Ίκαροι ανακοινώνουν πως στο Κλειστό της Μπάρας, την φυσική έδρα της ομάδας, θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει στο παρελθόν από κορωνοϊό σε ποσοστό 60% της συνολικής χωρητικότητα των εξεδρών (5% ανήλικοι με πρόσφατο pcr ή rapid test).
Λόγω της μείωσης των θέσεων εξαιτίας των μέτρων, οι Ίκαροι τονίζουν πως προτεραιότητα στην είσοδο στο Κλειστό της Μπάρας έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με τους μη κατόχους.
Ο κόσμος των Τρικάλων είναι η δύναμη μας και τον θέλουμε και πάλι στο πλευρό μας!!!
-Σημεία προπώλησης-
-. Κατάστημα Design
Καρανάσιου και Κοραή
-. Bιβλιοπωλείο Πανουργιάς
Απόλλωνος 7
-. Γραφείο  Μεσιτικών  Υπηρεσιών Μπούγλα
Βενιζέλου και Ζάππα
-. Πρατήριο υγρών καυσίμων Σιούλης
Καρδίτσης 58
-. Κρέατα Καλλιάγρα
 28ης Οκτωβρίου 36
-. Cafe Picasso
 Λαρίσης και Αθ. Μικρού γωνία
 -. Διεθνείς μεταφορές Βουτσελάς Χριστόφορος
 Ιάσωνος 1
 -. Frankin coffee shop and gastrοnomy bar
Ηρώων Αλβ. Μετωπου και Γαμβέτα γωνία

Διαβάστε επίσης