Αθλητισμός

Με Φόρο-Πανάρα στον πάγκο ο “Αίολος-Γόμφοι”

Για την δημιουργία της νέας ομάδας Αίολος – Γόμφοι Τρικάλων αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Γόμφων Γιώργος Ηλιάδης.

 

Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» είπε τα εξής: «Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με τους ανθρώπους του Αιόλου και τον Τάκη Παπαγεωργίου είχαμε επικοινωνία για την δημιουργία αυτής της ομάδας. Η φιλοσοφία μας ήταν ότι θα έπρεπε την δυναμική που έχει το μπάσκετ στην περιοχή των Τρικάλων να την βγάζουμε οργανωμένα προς τα έξω με την συνεργασία δυνάμεων. Θεωρούμε ότι έχουμε πλάνο και χωρίς πολλά λόγια θα δουλέψουμε σε όλους τους τομείς. Το βάρος θα πέσει και στην υποδομή, αφού αυτή θα αποτελέσει την κυψέλη για να μια ομάδα που θα βλέπει πάντα ψηλά. Όσο για τις λεπτομέρειες μέρα με τη μέρα θα γίνονται γνωστές οι φιλοδοξίες και ο τρόπος οργάνωσης της ομάδας».

Η ομάδα του Αίολου – Γόμφοι Τρικάλων ανακοινώνει ότι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι ο Χάρης Φόρος.

Ο τρικαλινός προπονητής με τη γνωστή του μπασκετική και ανθρώπινη αξία αποτελεί σίγουρη επιλογή για την δημιουργία μιας αξιόλογης ομάδας. Βοηθός προπονητή θα είναι ο Ντόρης Πανάρας. 

Η διοίκηση του Αίολου – Γόμφοι Τρικάλων του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του!

Διαβάστε επίσης