Αθλητισμός

Οι ΔΑΝΑΟΙ ανακοινώνουν την συνεργασία με τον προπονητή Σδράκα Κώστα

Μετά από μία πετυχημένη τετραετή συμπόρευση με τον κόουτς Τσίμα Ιωάννη η ομάδα των Δαναών αλλάζει σελίδα και αρχίζει μία νέα συνεργασία με τον προπονητή μπάσκετ Σδράκα Κώστα.

 

 

Ο Κώστας Σδράκας είναι ένας έμπειρος προπονητής ο οποίος έχει δουλέψει με επιτυχία σε πολλές ομάδες. Έχει καταγράψει στο ενεργητικό του την άνοδο με τους Ικάρους από το τοπικό σε Γ’ Εθνική και στη συνέχεια έως την Α2 Εθνική κατηγορία, με τα Χανιά και τα Ιωάννινα άνοδο σε Γ΄Εθνική,  και έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες στις οποίες έχει καταγράψει επιτυχίες. Αν και είχε προτάσεις από ομάδες σε μεγαλύτερες κατηγορίες προτίμησε να εργαστεί στην ομάδα της πόλη μας.

Τον καλωσορίζουμε στον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης, ο οποίος έχει αναδείξει 8 διεθνείς, και από τις τάξεις του ξεκίνησε και τα πρώτα μπασκετικά βήματα και ο νέος προπονητής.

Στόχος της συνεργασίας είναι η ομάδα να αξιοποιήσει το δυναμικό του Τρικαλινού Μπάσκετ και να χαμηλώσει το μέσο όρο ηλικίας κάνοντας μία υγιή ανταγωνιστική ομάδα στον δύσκολο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Επίσης θα συνεργαστεί με τον προπονητή Ευαγγελακόπουλο Κώστα στην Β’ ομάδα των Δαναών στη Α2 ΕΣΚΑΘ, (έφηβοι) για την ανάδειξη και προώθηση των νέων αθλητών και γιαυτό μετά το πέρας των σχολικών εξετάσεων, 26 Ιουνίου, θα γίνονται ανοικτές απογευματινές προπονήσεις στο Ε.Α.Κ. Μπάρας.

Το Δ.Σ. τον καλωσορίζει στην ομάδα μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης