Αθλητισμός

Πανελληνιονίκες, οι Τσιόβολος, Νίτσιος και Κοντοβουνήσιος του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον Α.Σ.Τ και τους τρεις αθλητές του που πήραν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.

Οι αγώνες που διεξήχθησαν στο Δ.Α.Κ της πόλης τού Κιλκίς το σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου είχαν πολύ έντονο ενδιαφέρον.

Ο Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ έλαβε μέρος με τρεις αθλητές και κατέκτησε 3 μετάλλια καθώς και την 4ή θέση στην συνολική βαθμολογία των συλλόγων.

Μετά από δυνατές αναμετρήσεις και πολύ έντονους αγώνες με μεγάλες συγκινήσεις και οι τρείς αθλητές μας κατέκτησαν μετάλλιο, καθώς και την συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα για τις διεθνείς διοργανώσεις που έπονται.

Αναλυτικά διακρίθηκαν οι.

Χρυσό μετάλλιο Αποστόλης Τσιόβολος στα 97kg: Κράτησε το τίτλο του πρωταθλητή για δεύτερη συνεχή χρονιά κερδίζοντας όλους τους αγώνες στην πρώτη περίοδο με τεχνική πτώση και χωρίς να δεχτεί πόντους από τους αντίπαλους του, δείχνοντας  ανωτερότητα σε όλα τα ματς, μας δίνει ελπίδες να πιστεύουμε σε μια διεθνή διάκριση.

Αργυρό μετάλλιο Κωνσταντίνος Νίτσιος στα 82kg: Εφτασε στον τελικό εύκολα επικρατώντας όλων των αντιπάλων με τεχνική πτώση, εκεί όμως βρέθηκε να αντιμετωπίσει τον καλύτερο αθλητή των αγώνων πρωταθλητή ανδρών και τρίτο στην Ευρώπη Ηλία Παγκαλίδη, ο τραυματισμός που είχε όμως από το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που του στέρησε το χρυσό μετάλλιο δεν τον άφησε να μπορέσει να συνεχίσει των αγώνα με αξιοπρέπεια μένοντας στην δεύτερη θέση.

Χάλκινο μετάλλιο Γρηγόρης Κοντοβουνήσιος στα 130kg: Ο γίγαντας του συλλόγου μας και 5ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων, έχασε στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο λόγο πολλών χαμένων προπονήσεων και αυτό γιατί φέτος είναι Γ λυκείου και δίνει πανελλήνιες εξετάσεις.

O προπονητής του συλλόγου Βασίλης Μότσιος, δηλώνει ικανοποιημένος με την εμφάνιση και των τριών παιδιών, καθώς πέρα του Τσιόβολου, ο Νίτσιος και ο Κοντοβουνήσιος παλεύουν για πρώτη φορά στην κατηγορία των εφήβων, γεγονός που μας δίνει ελπίδες να αισιοδοξούμε για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης