Αθλητισμός

Σε ρυθμούς Run Greece τα Τρίκαλα

Σε ρυθμούς Run Greece κινείται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Ο μεγάλος λαϊκός αγώνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στις 10 το πρωί, ενώ οι συντελεστές έδωσαν σήμερα συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

 

 

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας αναφέρθηκε στα οφέλη του μαζικού αθλητισμού, αλλά και στο σχεδιασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας να αναπτύξει όλες τις μορφές αθλητισμού, ως μια επιπλέον δυνατότητα ανάπτυξης για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κουρέτας επανέλαβε την απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κατασκευή πέντε κλειστών κολυμβητηρίων και πέντε κλειστών γυμναστηρίων σε αντίστοιχες πόλεις της Θεσσαλίας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατοίκους της Θεσσαλίας να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Ο κ. Κουρέτας τόνισε ακόμα ότι η απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι να γίνεται το Run Greece κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της περιφέρειας, ώστε να έχουν πρόσβαση στο μαζικό αθλητισμό όλοι οι κάτοικοι.

Το Run Greece διοργανώνεται φέτος για 12η χρονιά και κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη αύξηση στις συμμετοχές – κάτι που αναμένεται να συμβεί και φέτος στα Τρίκαλα.

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν επίσης η χωρική αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Σωτήρης Σουλούκος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Ν. Σακκάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ιάκωβος Πετσούλας και ο συντονιστής του ΣΕΓΑΣ Δ. Χαχάμης

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης