Αθλητισμός

Στις Σκαμνιές Τρικάλων χτύπησε η καρδιά του στίβου, το Σαββατοκύριακο

Τα φώτα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή Τρικάλων έπεσαν το μεσημέρι της Κυριακής. Μια εξαιρετική διοργάνωση.

 

Ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα μείνει αξέχαστο στους συμμετέχοντες, ασχέτως εμφάνισης. Ο ΣΕΓΑΣ έβαλε σε νέες βάσεις στη διοργάνωση και όχι μόνο σε αυτή. Το είχαμε αναφέρει πως ετοιμάζεται και ένα ξεχωριστό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού το επόμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου.

Η Διοίκηση έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και στον τρόπο κάλυψης των αγώνων της Ομοσπονδίας. Όπως δηλαδή, πρέπει να είναι τέτοιες διοργανώσεις. Προσδίδεται μια διαφορετική αίγλη.

Φάνηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Καταρχάς το μεγάλο κέρδος ήταν το ρεκόρ συμμετοχής. Δηλώθηκαν 850 αθλητές και αθλήτριες από 150 συλλόγους. Ήταν το πολυπληθέστερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Δεύτερον με τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων δόθηκε η δυνατότητα σε κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των δρομέων. Τρίτον βοήθησαν πολύ οι καιρικές συνθήκες, που ήταν αίθριος.

Υπήρξε live streaming στον αγώνα που ήταν πολύ καλός και όσοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στα Τρίκαλα, είχαν πλήρη εικόνα για την εξέλιξη κάθε κούρσας και όχι μόνο.

Πετούσε drone που έδινε φυσικά άλλη διάσταση στον αγώνα. Υπήρχαν πέντε κάμερες. Μάλιστα, 2 ήταν σταθερές και 2 κινητές. Επίσης, ποδήλατα με κάμερες ήταν μαζί με τους αθλητές.

Υπήρχαν live τα αποτελέσματα. Και πολλά άλλα οργανωτικά που δημιούργησαν μια άψογη κάλυψη της διοργάνωσης.

Αυτό που χρειάζεται ο στίβος. Αυτό που αξίζει ο κλασικός αθλητισμός.

stivostime.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης