Αθλητισμός

Συγχαρητήρια μηνύματα για τη Φένια Τζέλη

Συγχαρητήρια μηνύματα αποστέλλουν φορείς και σωματεία μετά την επιτυχία της Φένιας Τζέλη να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά:

Ο Χρήστος Μιχαλάκης για την πρόκριση της Φένιας Τζέλη

 

Η πρόκριση της Φένιας Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποτελεί μία δικαίωση των προσπαθειών της Τρικαλινής πρωταθλήτριας του τάε κβο ντο, που με μεθοδική και σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια έχει επιτύχει μεγάλες διακρίσεις και έχει θέσει τις βάσεις για ένα λαμπρότερο μέλλον.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων μέσα από παρεμβάσεις και εξελίσσοντας ένα μακρόπνοο σχέδιο στηρίζουν τον αθλητισμό και βρίσκονται στο πλευρό των αθλητριών και των αθλητών, ώστε να τους δίνεται η δυνατότητα να εξελίξουν το ταλέντο τους με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Φένια Τζέλη, αλλά και στους ανθρώπους που συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία της, και είμαι σίγουρος πως το μέλλον περιλαμβάνει για την ίδια ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Είμαστε όλοι στο πλευρό της να της δώσουμε δύναμη για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ολυμπιακή συμμετοχή της με τα εθνικά μας χρώματα στο Τόκιο.

Παπαστεργίου: Οι ευχές όλων των τρικαλινών μαζί με τη Φένια Τζέλη στην Ολυμπιάδα

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, στην τρικαλινή πρωταθλήτρια του Τάε Κβο Ντο, Φένια Τζέλη, για την πανάξια πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο κ. Παπαστεργίου τονίζει ότι «η πρόκριση της τρικαλινής πρωταθλήτριας αποδεικνύει πως η σκληρή δουλειά, μαζί με τη θέληση, τον προγραμματισμό και τη δύναμη ψυχής, φέρουν αποτελέσματα. Ο Δήμος μας στήριξε και στηρίζει τον αθλητισμό με κάθε τρόπο, ενώ πρόσφατα εγκαινιάσαμε και την αίθουσα “Δημήτρης Βαργιάμης” για να ενισχύσουμε και το τάε κβο ντο».
Και συνεχίζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων: «Ενώνω τις ευχές μου με αυτές όλων των τρικαλινών, ώστε να δώσουμε δύναμη στην πρωταθλήτρια από το Μεγαλοχώρι, να αγωνιστεί και πάλι με το ίδιο πάθος για τα χρώματα της Ελλάδας, στη μακρινή χώρα του ανατέλλοντος ηλίου».

Η  19χρονη πρωταθλήτρια, αθλήτρια του ΣΟΑΤ,  στο προολυμπιακό τουρνουά της Σόφιας νίκησε και στον τρίτο της αγώνα την Ιρανή Kimia Alizadeh.

Το ελληνικό ταεκβοντό επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2012, έχοντας πανηγυρίσει πέντε Ολυμπιακά μετάλλια από το 1992.

Η Φένια Τζέλη ήταν «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018, ενώ ο Δήμος Τρικκαίων ήδη την έχει τιμήσει σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο, τον Οκτώβριο του 2018.

Συγχαρητήρια από Αίολο για την Φένια Τζέλη

Η διοίκηση και όλη η αθλητική οικογένεια της ομάδας μπάσκετ του Αίολου Τρικάλων εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Φένια Τζέλη που κατέκτησε το χρυσό εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Συγχαρητήρια και στον προπονητή της, Νίκο Παϊταρίδη για την εξαιρετική δουλειά όλων αυτών των ετών. Πιστεύουμε ότι θα απολαύσει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ένα μεγάλο μπράβο!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ» ΣΤΗ ΦΕΝΙΑ ΤΖΕΛΗ

Επιθυμούμε να απονείμουμε θερμά συγχαρητήρια στη Φένια Τζέλη που με τις εξαιρετικές της αποδόσεις  επέτυχε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακού Αγώνες του Τόκιο. Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνεια για την πόλη μας ότι μία δικιά μας αθλήτρια θα συμμετάσχει στο μεγάλο και ιστορικό θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων, στο αγώνισμα του Τάε κβον ντο. Με ήθος και αγωνιστικότητα ευχόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα στη Φένια και την ευχαριστούμε.

Συγχαρητήριο Ικάρων Τρικάλων

Η οικογένεια των Ικάρων Τρικάλων συγχαίρει την Τρικαλινή αθλήτρια του ταεκβοντο, Φένια Τζέλη καθώς και τον προπονητή του ΣΟΑΤ, Νίκο Παϊταρίδη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο.
Η σκληρή δουλειά και των δύο βρήκε ανταμοιβή για μια ακόμη φορά κάνοντας τους Τρικαλινούς περήφανους για μια ακόμη επιτυχία που μας προσέφεραν.
Καλή Επιτυχία στο Τόκιο!!!

Διαβάστε επίσης