Αθλητισμός

Συγχαρητήρια μηνύματα στη Φένια Τζέλη

Συγχαρητήρια Χρήστου Μιχαλάκη στη Φένια Τζέλη:

 

Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί τη μέγιστη δικαίωση και τιμή για κάθε αθλήτρια και κάθε αθλητή. Είναι το αποτέλεσμα της πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων τους. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν την Τρικαλινή αθλήτρια Φένια Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση της έβδομης θέσης.

Τα συγχαρητήριά μου για αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία είναι δεδομένα. Όπως δεδομένη είναι και η πίστη μου στην προσπάθειά της και πως το μέλλον έχει να τις αποκαλύψει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Με προπόνηση, αλλά και την δεδομένη στήριξη όλων μας, είναι βέβαιο ότι τα όνειρα θα γίνουν στόχοι και αυτοί με την σειρά τους θα επιτευχθούν.

Και πάλι συγχαρητήρια στην Τρικαλινή πρωταθλήτρια, αλλά και στον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη, που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτή και την οδήγησε στην επιτυχία.

 

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου στη Φένια Τζέλη

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια τάε κβο ντο του ΣΟΑΤ Φένια Τζέλη, απευθύνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Σε μήνυμά του τονίζει ότι «η συμμετοχή της τρικαλινής αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο – μετά την επάξια πρόκριση -, αποδεικνύει τη σημασία και την αξία της συνεχούς προσπάθειας, μέχρι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως. Η πίστη στη βελτίωση και στο καλύτερο αποτέλεσμα, η σεμνότητα και η στοχοπροσήλωση, είναι χαρακτηριστικά της αθλήτριας που ξεκίνησε από το Μεγαλοχώρι για να σταθεί δίπλα στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου».
Και καταλήγει ο κ. Παπαστεργίου: Η κατάκτηση της 7ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτελεί το σκαλοπάτι και το εφαλτήριο για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες. Με δύναμη, πίστη και προπόνηση, με στήριξη από την οικογένεια, τον σύλλογο, την τρικαλινή κοινωνία, το μέλλον ανήκει στη νεαρή αθλήτρια.
Θερμά συγχαρητήρια Φένια!».

Διαβάστε επίσης