Αθλητισμός

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Ανωμάλου Δρόμου

Ευρεία σύσκεψη έλαβε χώρα, την Δευτέρα 27/9/2021, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, στην οποία πήραν μέρος από την πλευρά του Δήμου Πύλης, ο Δήμαρχος  κ. Κων/νος Μαράβας, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Αθλητισμού  κ. Σωτήρης Αγγέλης,  Αγροτικής Ανάπτυξης  ο κ. Κων/νος Ζούρτος, Καθαριότητας  ο κ. Κων/νος Δούλαλας, Οικονομικών κ. Άρης Τζάνης,  η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Χρήστος Μαυρογιάννης και ο κ. Τσιαμπαλής Κωνσταντίνος – Δημοτικός Σύμβουλος.

 

Από την πλευρά της  Τοπικής  Επιτροπής  του ΣΕΓΑΣ  Ν. Τρικάλων συμμετείχαν ο κ. Δημήτριος Χαχάμης  Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων  ΣΕΓΑΣ  Ν. Τρικάλων, κ. Σούλας  Δημήτριος  Τεχνικός Σύμβουλος για θέματα Αγώνων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων προπονητής του Γ.Σ. Τρικάλων, ο κ. Αθανάσιος Μπουλογεώργος Τεχνικός Σύμβουλος Αγώνων  και ο κ. Ιωάννης Κοντονάσιος Τεχνικός Αγώνων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.

Θέμα της παραπάνω σύσκεψης ήταν η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, την Κυριακή 31/10/21, στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» Πηγής, με την συμμετοχή πολλών Αθλητών και Αθλητριών από όλη την Ελλάδα και όλων των Κατηγοριών.

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για την καλλίτερη επιτυχία των Αγώνων με την συμβολή του Δήμου Πύλης  όπως γίνεται εδώ και χρόνια τώρα.

Ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας ανέφερε ότι:

«…Είναι αλήθεια ότι οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου στις ΣΚΑΜΝΙΕΣ, στην Κοινότητα Πηγής, έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον Κλασικό Αθλητισμό.

Αθλητές από τα τέσσερα σημεία της Ελλάδας συνοδοί, φροντιστές και στελέχη κατακλύζουν τον όμορφο χώρο της Πηγής.  Είμαστε περήφανοι που διεξάγετε στον Δήμο μας.

Οι αγώνες αυτοί είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ όλα αυτά τα χρόνια.

Και φέτος, παρά την ιδιαιτερότητα της πανδημίας από την μεριά του Δήμου θα φροντίσουμε η διεξαγωγή των αγώνων να είναι άψογη.

Σαν Δήμος Πύλης στηρίζουμε τον Αθλητισμό με κάθε τρόπο, γιατί ο  υγιής αθλητισμός δημιουργεί προϋποθέσεις  για καλλίτερη ζωή…».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης