Αθλητισμός

2ος στους Βαλκανικούς αγώνες ο Σωτήρης Ντόντος και 3η η Λουκία Καραγιάννη!

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα  4-7/05/20123 στο Σιδηρόκαστρο των Σερρών  οι Βαλκανικοί αγώνες πάλης 2023. Με την Εθνική μας ομάδα συμμετείχαν και οι παρακάτω οκτώ αθλητές του συλλόγου ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ:

 

  1. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  2. ΝΤΟΝΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  3. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  4. ΛΩΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  5. ΜΠΑΡΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
  6. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
  7. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΙΑ

Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση ο Σωτήρης Ντόντος κατέκτησε την δεύτερη  θέση καθώς επίσης και η Λουκία Καραγιάννη την τρίτη, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, αλλά και αισιοδοξία για το αγωνιστικό τους μέλλον.

Ακόμη τρείς αθλητές μας,  ο Ορέστης Μπάρδης, ο Άγγελος Καφρίτσας και ο Δημήτριος Παπαβασιλείου, βρέθηκαν κοντά στην κατάκτηση κάποιου μεταλλίου, αλλά τελικά κατέλαβαν την Πέμπτη θέση αφού στις λεπτομέρειες έχασαν στον μικρό τελικό.

Επίσης, οι αθλητές Δημήτριος Δημόπουλος, Ιωάννης Δημόπουλος και Σωτήριος Λώλης κατατάχθηκαν στην οκτάδα, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τουρνουά όπως αυτό των Βαλκανικών αγώνων.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης