Διεθνή

Ελπίδες για το θαύμα: Πληροφορίες για τεστ αίματος που ανιχνεύει τον καρκίνο

Ένα βήμα πριν το θαύμα, την ανίχνευση καρκίνου πολλά χρόνια πριν την εκδήλωση ακόμη και του πρώτου συμπτώματος, φέρεται να βρίσκεται η επιστημονική κοινότητα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει άλματα στην έρευνα για την αντιμετώπιση της σύγχρονης μάστιγας.

Σύμφωνα με πληροφορία που διέρρευσε στον βρετανικό και αμερικανικό Τύπο από ανώνυμη πηγή του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ, ερευνητές έχουν ανακαλύψει νέο τεστ αίματος, το οποίο είναι σε θέση να ανιχνεύσει τον καρκίνο του στήθους ακόμη και πέντε χρόνια πριν την εμφάνιση του πρώτου συμπτώματος ή ακόμη και της πρώτης ένδειξης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία διέρρευσε την τεράστια πληροφορία στη Sunday Times του Λονδίνου και από εκεί ταξίδεψε αμέσως στα αμερικανικά ΜΜΕ, το νέο τεστ εστιάζει στον εντοπισμό αντισωμάτων που υπάρχουν στο αίμα, τα οποία υποδηλώνουν τη μελλοντική εμφάνιση του καρκινικού όγκου!

Με άλλα λόγια, το νέο τεστ έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει στο αίμα την προετοιμασία του ανθρώπινου οργανισμού για τη μάχη που θα κληθεί να δώσει, η οποία, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα είναι λιγότερο άνιση από κάθε άλλη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα για την πρόβλεψη του καρκίνου αρκετά χρόνια πριν την εκδήλωσή του έχει προχωρήσει αρκετά, τόσο στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, όσο και στο Κέιμπριτζ, με το οποίο έχει αναπτυχθεί μία συνεργασία, με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης