Ελλάδα

Έβαλε φωτιά στο σπίτι του και έτρωγε μακαρόνια στην αυλή

“Θα κάψω τα πάντα” φώναζε χθες στην αυλή του εγκατελειμμένου σπιτιού του στη Νέα Ιωνία, ο 60χρονος γιατρός που περιφέρεται από πυλωτή σε πυλωτή και από εκκλησία σε εκκλησία, εκεί δηλαδή που βρίσκει στέγη τα βράδια. Ο δρόμος είναι το σπίτι του και φαγητό βρίσκει στους κάδους, ενώ χθες βρέθηκε στην γειτονιά του στη Νέα Ιωνία, μπήκε στο εγκατελειμμένο σπίτι του,  και έβαλε φωτιά σε βιβλία , την τρίτη σε πέντε ημέρες. Η γειτονιά ειδοποίησε την Πυροσβεστική που έσπευσε αμέσως , για να τον βρει να κάθεται στην αυλή και να τρώει μακαρόνια.

 

Αμεσα οι πυροσβέστες ξεκίνησαν κατάσβεση, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο 60χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα προκειμένου να κινηθεί διαδικασία ακούσιου εγκλεισμού.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του  Νοσοκομείου Βόλου και εξετάστηκε από τους γιατρούς αν χρήζει ακούσιας νοσηλείας, όμως διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά ότι δεν χρήζει εγκλεισμου.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο 60χρονος κρατείται, για να οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για επικίνδυνη βλάβη.

gegonota.news

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης