Ελλάδα

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα οι τραπεζοϋπάλληλοι της Εθνικής τράπεζας του νομού Λάρισας

Το Νομαρχιακό Παράρτημα του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, (ΣΥΕΤΕ) στον νομό Λάρισας διοργάνωσε μετά την άρση των περιορισμών της πανδημίας την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 στο εστιατόριο ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ επί της οδού Ξάνθου 6 στο Φρούριο Λάρισας, στις 15:30 μ.μ.

Η ανταπόκριση των τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας στην πρόσκληση του Νομαρχιακού Παραρτήματος του ΣΥΕΤΕ νομού Λάρισας, να παρευρεθούν στην εκδήλωση ήταν συγκινητική και η συμμετοχή τους μεγάλη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΥΕΤΕ.
Πολλές και πολλοί οι τυχεροί στην κοπή πίτας του Νομαρχιακού Παραρτήματος ΣΥΕΤΕ Λάρισας.
Πριν την Κοπή της πίτας του Νομαρχιακού Παραρτήματος ΣΥΕΤΕ του νομού Λάρισας, προηγήθηκε ενημέρωση των συναδέλφων στα καταστήματα Λάρισας, για τις εξελίξεις στον κλάδο και στην Εθνική Τράπεζα από κλιμάκιο του ΣΥΕΤΕ αποτελούμενο από τους Σάκη Κώτσιο, (Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Μέλος του Νομαρχιακού Παραρτήματος ΣΥΕΤΕ νομού Λάρισας), Σπύρο Κοθρά και Νίκο Θαμνίδη (Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΕΤΕ) στην Εθνική τράπεζα.
Με πίστη στις αρχές και στις αξίες μας, δίνουμε δύναμη στις διεκδικήσεις μας και προοπτική στους εργαζόμενους!
Προχωράμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα!
Ο ΣΥΕΤΕ αποτελούσε, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί  τον μοναδικό θεματοφύλακα των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα.
Ο καθημερινός αγώνας για την υπεράσπιση της εργασίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, των συλλογικών μας θεσμών, συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη και την απόλυτη προτεραιότητα για τους συνδικαλιστές της ανανεωτικής κίνησης “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ” στην Εθνική τράπεζα.
Τα μέλη του Νομαρχιακού Παραρτήματος ΣΥΕΤΕ νομού Λάρισας, Σάκης ΚώτσιοςΣτέλιος Παπαδόπουλος και Σταυρούλα Σουλιώτη ευχαριστούν όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης