Ελλάδα

Αεροπορική σύνδεση Σκιάθου με το Λίντζ της Αυστρίας

Στον Πολυχώρο Ursulinenhof Linz στο κέντρο της πόλης Λιντζ της Αυστρίας την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου έγινε η επίσημη ανακοίνωση της σύνδεσης του αεροδρομίου Λίντζ με αυτό της Σκιάθου παρουσία του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Αλέξανδρου Ευσταθίου & Ceo της Dolphins of Greece σε μια εκδήλωση που έγινε με την Υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου.

 

 

Σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από επιχειρηματίες του Τουρισμού και Δημοσιογράφους η Σκιάθος παρουσιάστηκε ως προορισμός από την κα Andrea Springer, ενώ χαιρετισμούς εκτός του κ. Ευσταθίου απηύθυναν, ο κ. Norbert Draskovits CEO του Lintz Airport, ο κ. Ιωάννης Ραφαλιάς Διευθυντής Marketing και Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ Αυστρίας και ο κ. Antonio Cuomo Head of Sales της Avantiair της αεροπορικής εταιρείας που θα συνδέει τις δύο περιοχές από 25/05/2024 μέχρι και 27/09/2024 με ναυλωτή την εταιρία Springer Reisen.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης υπήρξε δείπνο από τους διοργανωτές με τα παραπάνω στελέχη και τον κ. Ευσταθίου όπου επισφραγίστηκε η τολμηρή αυτή προσπάθεια με τη νέα πτήση αφού η Σκιάθος αποτελεί σχετικά άγνωστος προορισμός για τους κατοίκους της περιοχής του Lintz.

skiathoslife.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης