Ελλάδα

Απορριμματοφόρο βούλιαξε στις λάσπες και το τράβηξε κτηνοτρόφος με τρακτέρ

Απορριμματοφόρο του Δήμου Λαρισαίων «κόλλησε» χθες Πέμπτη σε χωματόδρομο στην Τερψιθέα, στο πλαίσιο των τακτικών δρομολογίων που πραγματοποιεί στον οικισμό.

 

Συγκεκριμένα, ερχόμενο από αποκομιδή στο Ελευθερέ και πηγαίνοντας να καλύψει τις ανάγκες στην Τερψιθέα, διέσχισε χωματόδρομο, όπου και ακινητοποιήθηκε για αρκετή ώρα. Έγινε αντιληπτό, όπως αναφέρει εφημερίδα “Ελευθερία“, από κτηνοτρόφο της περιοχής, που έσπευσε να βοηθήσει με το τρακτέρ του, τραβώντας με σχοινί το απορριμματοφόρο για να ξεκολλήσει από τις λάσπες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά που μετά από βροχή ο συγκεκριμένος χωματόδρομος είναι μη προσπελάσιμος, με αποτέλεσμα να εμποδίζει πολλούς αγρότες να κατευθυνθούν στα χωράφια τους, αλλά και τον κτηνοτρόφο που βοήθησε το απορριμματοφόρο του Δήμου Λαρισαίων στη δύσκολη στιγμή να έχει πρόσβαση στην κτηνοτροφική του μονάδα. Τονίζουν ότι το πρόβλημα αφορά μόνο 1.700 μέτρα δρόμου και πως εδώ και χρόνια ζητούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων την ασφαλτόστρωσή του, χωρίς καμία ανταπόκριση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης