Ελλάδα

Αργολίδα: Νέα στοιχεία για την «μαύρη χήρα» – Η γυναίκα «μυστήριο» στην υπόθεση

Για την δολοφονία του έχει συλληφθεί η σύζυγός του, η επονομαζόμενη και «μαύρη χήρα», η οποία μάλιστα προσπαθούσε να ξεγελάσει τις αρχές κάνοντας πως τον ψάχνει και αγωνιά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η σύζυγος του Καπετάνιου είχε «αρρωστήσει» από την ζήλια της καθώς είχε βρει συνομιλίες του άντρα της με άλλη γυναίκα.

«Τι κάνεις πώς είσαι σήμερα; Θέλεις να γίνω η νοσοκόμα σου;», έγραφε.

«Ήταν πολύ κολλητοί φίλοι και της έλεγε τα προβλήματά του. Πρέπει να διάβασε το μήνυμα που έστειλε στον αδερφό μου και της γυρίσανε τα μάτια να το πω έτσι απλά, μη σου πω ότι μπορεί να είχε πέσει και η πρώτη εκπυρσοκρότησε και το όπλο όπως είπε διαβάζει και το μήνυμα και αποτελειώθηκε έγινε το τελειωτικό… ο φόνος», λέει η αδερφή του θύματος.

Η στενή σχέση που είχε με την συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία δούλευαν μαζί σε έναν εφοπλιστή, εκείνη ως καμαριέρα και ο Λάμπρου ως καπετάνιος αποτυπώνεται στα 1760 μηνύματα που αντάλλαξαν τους τελευταίους δυο μήνες.

1760 μηνύματα σε δύο μήνες

Παρά το πλήθος των μηνυμάτων είναι μια γυναίκα στην οποία έχει σταθεί πάρα πολύ η υπεράσπιση. Δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η γυναίκα η φίλη του θύματος εμπλεκόμενη άμεσα στο έγκλημα.

Η γυναίκα κατέθεσε στο δικαστήριο για την σχέση της με τον άτυχο καπετάνιο.

«Ο Θανάσης ήταν προβληματισμένος με το γάμο του και αρνούμαι ότι έχω οποιαδήποτε ερωτική σχέση με το θύμα»

Ο δικηγόρος της μαύρης χήρας η οποία εκτίει ισόβια ποινή κάθειρξης, θα προσκομίσει στο δικαστήριο στοιχεία που θα αποκαλύψουν όπως ισχυρίζεται τον πραγματικό δολοφόνο του Θανάση Λάμπρου που βρέθηκε με δυο σφαίρες στο σπίτι ενός φίλου του στην Κοιλάδα της Ερμιόνης.

«Θα έχουμε δηλαδή εκπλήξεις και νομίζω ότι μέχρι το τέλος της διαδικασίας θα έχουμε και συγκεκριμένους ανθρώπους όπως και συγκεκριμένα ονόματα τα οποία έχουν εμπλακεί στην δολοφονία του Θανάση Λάμπρου. Και σας διαβεβαιώνω ότι ο κλοιός σφίγγει. Όλα τα έγγραφα μας δείχνουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις», λέει ο δικηγόρος της κατηγορούμενης.

Η πλευρά της κατηγορουμένης τονίζει ότι το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει και η μαύρη χήρα θα βγει από την φυλακή, καθώς θα βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι της δολοφονίας του Θανάση Λάμπρου.

πηγή: star.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης