Ελλάδα

Αυτά τα ζώδια πιστεύουν ότι χάνουν μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω έχουν φυσικό ταλέντο στο να πετυχαίνουν τους στόχους τους και ξέρουν ότι μπορούν να βγουν νικητές από κάθε μάχη, με δεδομένο μάλιστα ότι είναι αδύνατον να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο. Ακόμα κι αν χάσουν μια μάχη, αρνούνται να το βάλουν κάτω και θα συνεχίσουν να το παλεύουν με κάθε τρόπο μέχρι να κερδίσουν τον πόλεμο. Για ποια μιλάμε;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν μια έφεση στις νίκες. Είναι από τα δύσκολα ζώδια για να τα καταλάβει κανείς. Τι ώρα έκαναν αυτό που θα κάνουν, πώς θα το κάνουν. Δεν αφήνουν ποτέ κανέναν να ξέρει πώς επικοινωνούν τα πράγματα στην ιδιωτική τους ζωή και πόσο θα υπερισχύσουν ή όχι σε κάποια περίπτωση. Με τον τρόπο που λειτουργεί ο Δίδυμος, δεν είναι εύκολο σε έναν τρίτο να διαπιστώσει αν πράγματι δρέπει νίκες ή υφίσταται ήττες, αλλά ο ίδιος ξέρει. Τις περισσότερες φορές πάντως είναι αποτελεσματικός επειδή έχει μια φυσική ικανότητα να επικοινωνεί εσωτερικά και να εντυπωσιάζει αβίαστα τους άλλους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι έχουν μια εξαιρετική ευφυΐα. Το ταμπεραμέντο τους είναι γεμάτο συναίσθημα αλλά και τόλμη. Όταν είναι προσκολλημένοι σε κάποιον, είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τα πάντα. Όμως, στην περίπτωση που θα θιγεί ο αυτοσεβασμός τους, δεν πρόκειται να το δεχτούν. Θα σου επιτεθούν και θα κερδίσουν τη μάχη, με κάθε μέσο και μόνο αφού έχουν εκπληρώσει αυτήν τη νίκη, θα πάρουν ανάσα. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει έναν Καρκίνο προκαλώντας τον, εκείνος όμως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, χρησιμοποιώντας ως όπλο ακόμα και την… συμπόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί έχουν πολλές διπλωματικές ικανότητες. Εσωτερικά είναι πολύ διαφορετικοί από αυτό που δείχνει η εξωτερική τους εικόνα. Είναι ένα εξαιρετικά ικανό ζώδιο που μπορεί να προβλέπει τις κρίσεις εκ των προτέρων. Ως οδηγό έχουν την περίφημη διαίσθησή τους, για αυτό μπορούν να κερδίσουν σε δευτερόλεπτα ακόμα κι έναν πόλεμο που θεωρείται χαμένος! Πάντως, αν ο Σκορπιός αποτύχει, θα χρεώσει την αποτυχία στον εαυτό του, ενώ μελλοντικά θα προσπαθεί ακούραστα να διεκδικήσει αυτά που έχει χάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσοι γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων έχουν λαμπρά μυαλά και την ικανότητα να λειτουργούν με ιδανικά σε ό,τι κι αν κάνουν. Δεν τους αρέσει να εξαπατώνται και αν κάποιος τα καταφέρει, θα του απαντήσουν με το δικό τους τρόπο. Ένας Ιχθύς, όσο κι αν δεν του φαίνεται, δεν παραδίδεται πραγματικά σε καμία περίπτωση και πάντα καταβάλλει σκληρές προσπάθειες για να επιτύχει τους στόχους του.

Πηγή: astrology.gr
Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης