Ελλάδα

Αυτοκίνητα από 150 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε – Δείτε τη λίστα

Στο Μεσολόγγι είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η επόμενη δημοπρασία οχημάτων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ πρώην ΟΔΔΥ).

Όπως έγινε γνωστό, στις 5/03/2020, ημέρα Πέμπτη, στο κτήριο του Τελωνείου Μεσολογγίου στο Λιμάνι Μεσολογγίου θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν οχήματα για κυκλοφορία το καθένα χωριστά ή σε ομαδική εκποίηση για Ο.Τ.Κ.Ζ. και διάλυση (όπου αυτό αναφέρεται) τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων και τα κρατικά αποσυρόμενα από την κυκλοφορία με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη.

Τα οχήματα φυλάσσονται στον περίβολο του Τελωνείου Μεσολογγίου.

Η επίσκεψη των οχημάτων επιτρέπεται ελεύθερα από 28-02-2020 μέχρι και 05-03-2020 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:30π.μ. μέχρι 13:30μ.μ..

Για περισσότερες πληροφορίες υπεύθυνοι είναι οι αρμόδιοι υπάλληλοι, κος Γεωργούσης Νότης. τηλ. 26313 63811 και κος Χαϊδής Παναγιώτης τηλ. 26313 63808 .

Ο Διακανονισμός του τιμήματος των δημοπρατηθέντων οχημάτων γίνεται υποχρεωτικά σε τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας.

Δύναται να παραταθεί με απόφαση του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας και δεν μπορεί να υπερβαίνει τις σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες συνολικά (ανώτατη προθεσμία και για την παραλαβή του οχήματος), ύστερα από εμπρόθεσμη αίτηση του αγοραστή, ο οποίος οφείλει να καταβάλει κατά το διακανονισμό του υπολοίπου τιμήματος τις προσαυξήσεις που προβλέπονται από τον ΚΕΔΕ για χρέη προς το Δημόσιο, καθώς και τις ανάλογες επιβαρύνσεις που θα προκύψουν για κάθε μέρα καθυστέρησης παραλαβής του οχήματος λόγω της παράτασης του διακανονισμού.

Σημειώνεται μάλιστα ότι ο διακανονισμός των εκποιούμενων οχημάτων θα διενεργείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού ( τηλ. 2631363811 και 2631363808 ) προς διευκόλυνση της συναλλαγής με το κοινό.

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο