Ελλάδα

Διάσωση κολυμβητή στον Πλαταμώνα

Είναι απο τις στιγμές που αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και τα όρια έχουν ξεφύγει απο τα στάνταρ που τυχόν έχεις βάλει..Είναι η στιγμή της ανακούφισης ,όταν καταφέρνεις να σώσεις μια ανθρώπινη ζωή πέραν από τα πρέπει τα πως και τα γιατί !

Τα Στελέχη και οι Οπλίτες του Στρατοπέδου των ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αφοσίωση  την εκπαίδευση και την προσφορά τους  προς τον Συνάνθρωπο  που κινδύνεψε να πνιγεί σε Παραλία των Νέων Πόρων ! Ήταν περίπου 2:30 το Μεσημέρι της Πέμπτης όταν οι Κραυγές μιας γυναίκας από γειτονικό Beatch Bar  σήμανε Συναγερμό στο Στρατόπεδο και την Παραλία των ΚΑΑΥ.

Ναυαγοσώστες από τους τρεις Πύργους των ΚΑΑΥ άρχισαν να τρέχουν δαιμονισμένα προς στο σημείο του συμβάντος όπου ένας ηλικιωμένος κινδύνευε άμεσα από πνιγμό !

Στο κατόπι των Ναυαγοσωστών  άρχισαν να τρέχουν και οι  Αξιωματικοί  λουόμενοι του Στρατοπέδου ,αλλά και τα Στελέχη με το Ιατρικό Τημ των ΚΑΑΥ να έφτασε  άμεσα με Ιατρικό εξοπλισμό! Να σημειωθεί οι στο σημείο και εδώ πρέπει να το επισημάνουμε έφτασε και Ναυαγώστης του Δήμου τρέχοντας με φιάλη Οξυγόνου που χορηγήθηκε άμεσα στον άνθρωπο που κινδύνευε !

veteranos.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης