Ελλάδα

Εκπαιδευτική ομιλία αναισθησιολόγων ΜΕΘ στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνεχίζει  τις καθιερωμένες επιστημονικές διαλέξεις στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος 2023-2024, που  πραγματοποιούνται υβριδικά με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες, συνεργάτες ιατρούς. Ο Πρόεδρος του  Επιστημονικού Συμβουλίου Αναισθησιολόγος Εντατικολόγος Δρ. Κομνός Απόστολος, με πολυετή πείρα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας συντόνισε τις Αναισθησιολόγους Εντατικολόγους  Μπουλοβάνα Μαρία Επιστημονικά Υπεύθυνη ΜΕΘ ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Πουρζιτάκη Χρύσα Αν. Καθηγήτρια Ιατρικής Α.Π.Θ. και Επιστημονική Συνεργάτης ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε μία συζήτηση εξειδικευμένου ενδιαφέροντος. Μίλησαν για Κριτήρια εισαγωγής και εξιτηρίου στη ΜΕΘ και την Κυκλοφορική καταπληξία και αντιμετώπισή της εκτός ΜΕΘ.

 

 

Η πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αποτελεί ένα εξειδικευμένο τμήμα όπου παρέχονται υπηρεσίες υποστήριξης της ζωής σε 24ωρη βάση, τόσο σε βαρέως πάσχοντες ασθενείς όσο και για την υποστήριξη των απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων.  Είναι στελεχωμένη με άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συνεχώς εκπαιδεύεται σε νέα πρωτόκολλα και τεχνικές για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών των ασθενών που νοσηλεύονται.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος των επιστημονικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, θα παρουσιαστούν επίκαιρα ιατρικά θέματα που αφορούν σε όλο το φάσμα του τομέα της Ιατρικής, με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες, συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Κοινός τόπος είναι, μέσα από τις διαλέξεις αυτές, να ενημερωθούν οι συνεργάτες ιατροί και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις νέες πρωτοποριακές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το μοναδικό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας. Η διάχυση της πληροφορίας και οι καλές πρακτικές, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και οι βέλτιστες πρακτικές, η εξειδίκευση και  η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού αποτελούν για το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνειδητή επιλογή.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης