Ελλάδα

Θρίλερ στον Άγνωστο Στρατιώτη! Άνδρας έφθασε με αγροτικό γεμάτο με μπιτόνια και απειλούσε να ανατιναχθεί (video)

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας που οδηγούσε ένα αγροτικό αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατεία και απειλούσε να ανατιναχθεί και να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα.

 

Αμέσως σήμανε κόκκινος συναγερμός στις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και η Αντιτρομοκρατική.

Ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση φώναζε ότι θα βάλει φωτιά και από τη μικροφωνική που είχε εγκατεστημένη στο φορτηγό του φώναζε «θα σας κάψω όλους».

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.

Τελικά συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Σμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την ΕΛΑΣ, ο 58χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές».

Διαβάστε επίσης