Ελλάδα

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας : Συμμετοχή στην 22η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετείχε στην 22η Ημέρα Καριέρας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στη Λάρισα το  Σάββατο 18 Νοεμβρίου.

 

 

Η εκδήλωση προσέγγισε άτομα από ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα, τα οποία αναζητούν εργασία και ήρθαν σε άμεση επαφή με τα στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της περιοχής, ενώ  παράλληλα συμμετείχαν και σε εργαστήρια συμβουλευτικής (workshops) από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δε θα μπορούσε να λείψει από μία τόσο σπουδαία διοργάνωση, καθώς με δυναμική παρουσία στην περιοχή από το 2010, αποτελεί έναν αξιόπιστο εργοδότη που εξελίσσεται ανοδικά και συνεχώς επενδύει στη συνεργασία με νέους εξειδικευμένους επαγγελματίες, που να μπορούν  να υπηρετήσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στην παροχή υγείας.

Ευχαριστούμε τους υποψήφιους που συνομίλησαν με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και εμπιστεύτηκαν το βιογραφικό τους. Είμαστε πάντα δίπλα στους νέους επαγγελματίες που θέλουν να απασχοληθούν στον ιδιαίτερα δημοφιλή και ταυτόχρονα απαιτητικό τομέα της παροχής υγείας, ώστε να έχουν καθοδήγηση από τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης