Ελλάδα Ροή

Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας – Προνομιακές τιμές για το Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού

Το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όπως κάθε Οκτώβριο, γιορτάζει το Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού με μοναδικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές.

 

 

  • Ψηφιακή μαστογραφία (low dose) στην προνομιακή τιμή των €40.
  • Ψηφιακή μαστογραφία (low dose) & υπέρηχο μαστών στην προνομιακή τιμή των €50.
  • Ψηφιακή μαστογραφία(low dose), υπέρηχο μαστών & κλινική εξέταση από εξειδικευμένο ιατρό του Κέντρου Μαστού στην προνομιακή τιμή των €65.
  • Γονιδιακός έλεγχος BRCA1 ,BRCA2,PALB1,MSH2 με έκπτωση 20%
  • Τοποθέτηση σύρματος hook, με ακρίβεια χιλιοστού με έκπτωση 20%

 

Όπου κριθεί απαραίτητο, από τα αποτελέσματα της ψηφιακής μαστογραφίας, υπάρχει  συμπληρωματικά η δυνατότητα της Τομοσύνθεσης.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας  (1ος όροφος).  Καλέστε στα τηλέφωνα 2410 996153 &2410 996000 και κλείστε το ραντεβού σας Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 09:00 – 16:00 & Τρίτη, Πέμπτη 09.00 – 20.00.

Η προσφορά ισχύει για ολόκληρο τον Οκτώβριο 2023.

 

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δημιούργησε για όλες τις γυναίκες το μοναδικό ολοκληρωμένο Κέντρο Μαστού στην Κεντρική Ελλάδα, με  εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας καθώς και μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων κορυφαίων στο είδος τους ιατρών, με πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού.

Μέσα σε ένα χώρο, χωρίς ταλαιπωρία η πρόληψη, αλλά και κάθε περίπτωση καρκίνου του μαστού μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη συνεργασία των τμημάτων  ενός ολοκληρωμένου νοσοκομείου, όπως το Παθολογοανατομικό τμήμα, το τμήμα της Παθολογικής Ογκολογίας, το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο, τα τμήματα Πυρηνικής ιατρικής και  Απεικονίσεων.

Στο Κέντρο διενεργείται προσυμπτωματικός έλεγχος (screening) μαστού, όλες οι διαγνωστικές και θεραπευτικές εξετάσεις, όλες οι επεμβάσεις για την καλοήθη και κακοήθη παθολογία του μαστού καθώς και η μετεγχειρητική παρακολούθηση.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης