Ελλάδα

Λάρισα: Στο Πανεπιστημιακό μεταφέρθηκε 38χρονος κυνηγός μετά το σοβαρό τραυματισμό του

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΠΓΝΛ) μεταφέρθηκε  ο 38χρονος  που τραυματίστηκε χθες σοβαρά κατά τη διάρκεια κυνηγιού στην περιοχή της Σπηλιάς. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες απαιτήθηκε να γίνει ακρωτηριασμός τμήματος του χεριού, ενώ πλέον η κατάσταση της υγείας του τραυματία έχει σταθεροποιηθεί.

Αναλυτικά και με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά, ο άντρας έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας στο έδαφος αυτοτραυματίστηκε στο χέρι με το κυνηγετικό όπλο που έφερε μαζί του.

Ακολούθως ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος και σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 14 πυροσβέστες του 1ου και 3ου ΠΣ Λάρισας καθώς και της Ο.Ο.Ε.Δ. της 8ης Ε.Μ.Α.Κ.

Μετά από έρευνες, οι Πυροσβέστες, με την παρουσία ιδιωτών, εντόπισαν τον άνδρα, βαριά τραυματισμένο, πλησίον του οικισμού Σπηλιά της Δ.Ε. Νέσσωνος Λάρισας.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή διασωστών και γιατρού του ΕΚΑΒ, οι Πυροσβέστες αφού τον ανέσυραν, τον μετέφεραν με φορείο σε ασφαλές σημείο και παρελήφθη από ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Ο κυνηγός αρχικά μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όμως στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΛ προκειμένου οι γιατροί να αναλάβουν την αντιμετώπιση του τραύματος στο χέρι που σύμφωνα με πληροφορίες κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό.

larissanet.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης