Ελλάδα

Λαμία : Γυναίκα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό συμβάν βρέθηκαν αστυνομικοί το πρωί της Παρασκευής 10 Ιουνίου! Μια γυναίκα 67 ετων η οποία έμενε μόνη της στη Νότια πλευρά της πόλης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της σε προχωρημένη σήψη.

 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ενδεχομένως η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της πριν ένα μήνα, ίσως και περισσότερο. Η έντονη δυσοσμία η οποία αναδυόταν από το σπίτι εδώ και περίπου 2-3 ημερες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οδήγησε περίοικους να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να μπουν στο κλειστό σπίτι όπου δυστυχώς βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα…

Οπως τόνισαν περίοικοι στο lamianow.gr “… “Η γυναίκα έμενε μόνη της. Αντιμετώπιζε και κάποια ζητήματα υγείας. Τοσα χρόνια που μένουμε εδώ δεν είχαμε δει κάποιον να την επισκέπτεται. 2-3 ημέρες τωρα αναδυόταν μία πολύ εντονη δυσοσμία από το εσωτερικό του σπιτιού της που είναι μονοκατοικία.  Μία γυναίκα από τη γειτονια αντιλήφθηκε τι συνέβη και σήμερα κλήθηκε η αστυνομία η οποία μπήκε στο σπίτι και τη βρήκε νεκρή”.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ Λαμίας.

Διαβάστε επίσης