Ελλάδα Ροή

Νέο Ρώσικο σούπερ-μαρκετ στη Λάρισα

Φωτ. Larissanet.gr

Και επίσημα από την Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021, το Ρώσικο σούπερ μάρκετ Mere τοποθέτησε την πινακίδα του σε κατάστημα της πόλης. Πρόκειται για το ακίνητο που βρίσκεται κάθετα στην οδό Λαγού λίγο πριν τη ΔΕΥΑΛ, στο παρελθόν στέγασε καταστήματα του Μαρινόπουλου αλλά και του Αρβανιτίδη. Τα τελευταία χρόνια είναι κλειστό όμως έχουν ήδη ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το νέο αυτό κατάστημα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, νωρίτερα θα ανοίξουν καταστήματα σε Αγρίνιο και Κόρινθο ενώ σειρά θα πάρουν μετά Λάρισα, Τρίπολη και Λαγκαδάς.

Η ρωσική αλυσίδα υπόσχεται τιμές 20-40% χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό, και αυτό θα το πετύχει χρεώνοντας 17% επί της τιμής που θα αγοράζει από τους προμηθευτές, ενώ όπως αναφέρει το λιανεμπορικό δίκτυο Svetofor, στην ιδιοκτησία του οποίου είναι το εμπορικό σήμα MERE, εξοικονόμηση μπορεί να επιτευχθεί και από τη συσκευασία.

Όπως αναφέρει το imerisia.gr σε ό,τι αφορά τις πληρωμές, οι προμηθευτές πληρώνονται κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί κατά τη διάρκειά της, ενώ η ελάχιστη ποσότητα αγοράς που παίρνει από κάθε προμηθευτή η MERE ανέρχεται σε μία παλέτα. Οι παλέτες που χρησιμοποιούνται κατά τις παραδόσεις των προϊόντων δεν επιστρέφονται.

Από την άλλη ωστόσο, εάν τα προϊόντα δεν πουληθούν, η αλυσίδα τα επιστρέφει στον προμηθευτή, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται και με τα έξοδα μεταφοράς.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η MERE

Η ρωσική αλυσίδα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, απευθύνεται στους καταναλωτές που θέλουν να ψωνίζουν σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να πληρώνουν υπερβολικά για μάρκετινγκ, όμορφα σχεδιασμένα και διακοσμημένα ράφια και περιοχές πωλήσεων. Επίσης, απευθύνεται στους «κυνηγούς τιμών» που ψάχνουν για αγαθά σε τιμές ευκαιρίας και εξαιρετικές προσφορές, αλλά και σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων καταστημάτων λιανικής, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ.

Διαβάστε επίσης