Ελλάδα

Νεκρό βρέθηκε 11χρονο κορίτσι – Ομολόγησε ο 37χρονος θείος της

Νεκρό με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό εντοπίστηκε σε χωράφι ένα 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί –χθες Κυριακή– στην Ηλεία. Για την υπόθεση συνελήφθη από την Ασφάλεια Πύργου ο 37χρονος θείος του κοριτσιού, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος παρέλαβε την 11χρονη χθες από την περιοχή της Μυρτιάς και με το Ι.Χ. του την πήγε σε αγροτική περιοχή, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή, όπου και τη δολοφόνησε. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί κι έτσι οδηγήθηκαν άμεσα στα ίχνη του.

Αφού ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, οδήγησε τους αστυνομικούς στη θέση Καταρράχι του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης όπου και υπέδειξε το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το πτώμα της ανήλικης. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τη σκότωσε με κατσαβίδι, το οποίο προς το παρόν δεν έχει βρεθεί.

Ο 37χρονος είναι εξάδελφος της μητέρας του 11χρονου παιδιού και κουμπάρος της οικογένειας.

Πηγές από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου επιβεβαίωσαν στην «Κ» ότι ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2017 για βιασμό ανηλίκου και μάλιστα του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στην ερώτηση, αν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι ίδιες πηγές δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η 11χρονη έχει σπεύσει ιατροδικαστής για να διαπιστωθεί εάν πριν από τη δολοφονία είχε προηγηθεί βιασμός.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης