Ελλάδα Ροή

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα 13/11/2020

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το κοντινό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρεις το κέφι σου και θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς και να σου πω ειλικρινά τη γνώμη τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός το πρωί σε πιθανές αντιπαραθέσεις λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίζουν σε εμπορικό επίπεδο. Φρόντισε να περιορίσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη των συναλλαγών σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και το ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα σε γεμίσει χαρά καθώς στο παιχνίδι επικεντρώνεται στο μυαλό και αυτό σε απογειώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Οι συζητήσεις έχουν θετική χροιά και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις χαλαρές στιγμές με ευχάριστο τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί καθώς θέλεις να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις ότι θεωρείς ότι δεν πάει καλά στην καριέρα σου και να έρθεις σε συνεννόηση με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτήν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν απασχολήσει εσένα και το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι ανασφάλειες που μπορεί να σε προβληματίζουν είναι εύκολο να καταλαγιάσουν αρκεί να βρεις μέσα σου τη δύναμη να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό το σημείο θα κριθεί και η πορεία που θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις στα υπόλοιπα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σε απασχολήσουν έντονα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρεις που πατάς. Προσπάθησε να ακούσεις το ένστικτό σου και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κλείσεις συμφωνίες αν δεν είσαι βέβαιος ότι είναι συμφέρουσες για εσένα.

Παθιάζεται με το ταίρι σου και μπορεί να επιδιώξεις το καλύτερο δυνατό για εσάς. Ένα ρομαντικό δείπνο θα είναι ιδανικό για να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά, που θα δείχνει μοναδική και ιδανική για εσένα, μην χάσεις την ευκαιρία για να περάσεις όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, παρελθούσες καταστάσεις βαραίνουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν την ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς η υπερένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που σε ενοχλούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου καθώς το άγχος είναι έντονο και σε κυριεύει. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς τα λάθη είναι πιθανά λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που σε διακρίνει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η περίεργη διάθεση σου είναι πιθανόν να μην επιτρέψει να μπεις δυναμικά στο αισθηματικό παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αυτό που σε απογειώνει με το να μιλάς με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και να εκφράζεις σκέψεις, ιδέες και προτάσεις. Προσοχή ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς η υποψία αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να επηρεάσει φιλικές σχέσεις που για σένα σημαίνουν πολλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να αποφύγεις την αλαζονεία και να περιορίσεις πιθανές αμφιβολίες και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε οδηγούν σε συγκρούσεις.

Μην επιτρέψεις την ένταση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς δεν θα βοηθήσει να βρείτε κοινή συνισταμένη σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή με την πρωτότυπη σκέψη και δράση της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη για αυτοπροβολή και κοινωνική καταξίωση έχει περίοπτη θέση σήμερα καθώς είναι αυτό που σε απασχολεί εντονότερα. Φρόντισε να μην χάσεις την επαφή με τα συναισθήματά σου εκλογικεύοντας τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Αυτό θα κάνει αρνητική εντύπωση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί καθώς οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των άλλων απέναντί σου δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Οι κόντρες δεν είναι εύκολο να αποφευχθούν αν δεν προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον προσωπικό σου εκνευρισμό και να δώσεις με λογική και ωριμότητα τις όποιες λύσεις.

Αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις το χρόνο σου για να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έχει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία και άφησε στην άκρη τις όποιες εμμονές και την επικριτικότητα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να χαλάσουν το όμορφο κλίμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να σε βαραίνει στρέφοντας την προσοχή σου σε άλλα πράγματα που σε ευχαριστούν. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς οι αυξημένες απαιτήσεις δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη και η ανεμελιά σου μπορεί να οδηγήσει σε αδιαφορία. Φρόντισε να μην εκτεθείς.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με ευχαρίστηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ένταση που υπάρχει από το πρωί δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει σαν προσωπικότητα και σου γεννιούνται σημαντικές ανασφάλειες που καλείσαι να πολεμήσεις. Φρόντισε να εμπλακείς από ότι σε φοβίζει για να δεις αντικειμενικά τι μπορείς να προσφέρεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να περιορίσεις τον εγωισμό και την ένταση καθώς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις συναλλαγές σου. Οι αρνητικές συνέπειες θα σου δημιουργήσουν προβλήματα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στην ψυχολογία σου.

Αφοσιώσου στον πόθο και στην έξαψη που μπορεί να εκτοξεύσει στα ουράνια τη σχέση σου και μην αφήνεις περιθώρια για να κυριαρχήσουν οι αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να μπορέσεις να αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο που σε γεμίζει έντονα συναισθήματα, πρωτόγνωρα για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να γίνεις αποδεκτός για αυτό που είσαι. Φρόντισε όμως να περιορίσεις φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από τη μοναξιά καθώς σε οδηγούν σε υποχωρήσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάξεις απόψεις και σκέψεις με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου το πρωί γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να δεις με καθαρή μάτια πως πρέπει να κινηθείς.

Μην χάσεις την ευκαιρία για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις την αγάπη και την συντροφικότητα στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μείνει μακροχρόνια στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η καθημερινότητα είναι αυτή που σε απασχολεί έντονα καθώς υπάρχουν διάφορες υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου αφού θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη σωματική σου υγεία και σε πιθανά προγράμματα διατροφής και γυμναστικής που θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις αγγαρείες και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις τη δουλειά σου καθώς έχεις την απαιτούμενη προσήλωση για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Μην γίνεσαι συγκρουσιακός και επικριτικός με τους συναδέλφους σου καθώς αυτό θα στοιχίσει σημαντικά στη σχέση σας.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να λύσεις ζητήματα που σε ενοχλούν στην καθημερινότητά της σχέσης όμως η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και η ένταση της ημέρας δεν επιτρέπουν να ασχοληθείς με το φλερτ και να αφεθεί σε μία νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, κυριαρχεί η ανάγκη για διασκέδαση και ξεφάντωμα και αυτό είναι που σε καθορίζει σήμερα καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς δείχνοντας τον δυναμισμό και το κέφι σου και επηρεάζοντας θετικά τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν. Προσοχή το πρωί καθώς οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και να γίνει σε απόλυτος και αδιάλλακτος.

Το ταίρι σου μπορεί να περάσει μοναδικές στιγμές μαζί σου καθώς επικεντρώνεσαι στο να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε ανεβάσει στα ουράνια και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία μοναδική αγάπη.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με την παρέα σου όπου θα διασκεδάσεις και θα ξεφύγεις από πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και θα σε βοηθήσει να δείξεις κατανόηση στους άλλους, λύνοντας με αυτό τον τρόπο πιθανές παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που δείχνεις σε επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσιάζει και καλείσαι να αξιοποιήσεις την διαίσθησή σου για να πάρεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Να θυμάσαι πάντα πως ότι φαίνεται ιδανικό μπορεί να κρύβει λεπτομέρειες που μπορεί να σε παγιδέψουν.

Απόλαυσε το πάθος και την τρυφερότητα που κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μην αφήνεις περιθώριο για αμφιβολίες θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει τα συναισθήματα και θα νιώσεις μοναδικά μαζί της. Προσοχή όμως γιατί τα φαινόμενα απατούν και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

etnnos.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης