Ελλάδα

Ο… συμπέθερος στα Τρίκαλα, Νίκος Ψαρράς μιλά για το επεισόδιο Κιμούλη-Ζέτας Δούκα (video)

Σε μια σημαντική δήλωση που ρίχνει φως στα όσα βίωσε η Ζέτα Δούκα προχώρησε ο συνάδελφός της και ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, ο αδελφός του οποίου, Σεραφείμ, είναι παντρεμένος στα Τρίκαλα (με τη Σόφη Μπουντούρη) και διετέλεσε μάλιστα και πρόεδρος και των Τρικαλινών δασκάλων.

Αποκαλύπτοντας τι συνέβη τη σεζόν που συνεργάστηκε θεατρικά με τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη, είπε τα εξής: «Εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε πολλά πράγματα. Κατ’ αρχάς στην πρώτη καταγγελία που έγινε από τη Ζέτα Δούκα είμαι αυτόπτης μάρτυρας. Ο λόγος που δεν μίλησα και δεν μπορώ και τώρα να μιλήσω είναι επειδή μπορεί να υπάρχει μια δίκη. Οφείλω σε αυτή τη δίκη να είμαι αληθινός, να πω την αλήθεια».

«Θα πρέπει, αν γίνει, να πω την αλήθεια, για αυτό και τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα και πρέπει να είμαι φειδωλός. Ό,τι ακριβώς συνέβη όλη εκείνη τη χρονιά που βιώσαμε. Το θέμα είναι πως είτε είναι σωματική βία, είτε σε απειλούν, θα πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το πράγμα», συνέχισε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» τουAlpha.

«Ήμουν παρών και στη στιγμή που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα. Αντέδρασα σε ό,τι κι αν συνέβη, θα μου επιτρέψετε όμως να μην πω πολλές λεπτομέρειες. Το ίδιο θα έκανα και εδώ αν ήμασταν στον αέρα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά εκείνη που διανύαμε ούτως ή άλλως τότε », συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Από τη μια στεναχωριέμαι, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί μετά σε αυτή την μεγάλη παύση που έχουμε από το θέατρο, όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, θα πάμε σε ένα καλύτερο χώρο. Το πιστεύω αυτό», ανέφερε, επίσης, ο Νίκος Ψαρράς.

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο