Ελλάδα

Παρέμβαση Εισαγγελέα για καυγάδες μάνας και κόρης

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες περιοίκων σε κεντρικό σημείο του Βόλου και συγκεκριμένα στη συνοικία της Αναλήψεως, για ενδοοικογενειακούς καυγάδες που συμβαίνουν μεταξύ κόρης και μητέρας. Χθες η Εισαγγελία ζήτησε παρέμβαση της Αστυνομίας και έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν πράξεις ενδοοικογενειακής βίας η εάν συντρέχουν λόγοι ψυχολογικής εξέτασης της κόρης. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, οι έντονες διαμάχες τους έχουν απασχολήσει συχνά την αστυνομία.

 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες περιοίκων, οι οποίοι μάλιστα φέρεται να ενημέρωσαν και τις αστυνομικές αρχές, η κόρη φέρεται να επιτίθεται τακτικά στη μητέρα της, να την υβρίζει και να την απειλεί, προκαλώντας εύλογα τις ανησυχίες των περιοίκων. Χθες, όπως έγινε γνωστό, καταστηματάρχης στην εν λόγω περιοχή, φέρεται να ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το τι συμβαίνει καθημερινά στην οικογένεια, με φερόμενη ως πρωταγωνίστρια των επεισοδίων την κόρη, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Οι περίοικοι ανησυχούν και εκφράζουν φόβους, μήπως η λεκτική βία που αναπτύσσεται, εξελιχθεί σε πρακτική κάποια στιγμή και έχουμε χειρότερα και ζητούν την παρέμβαση των αρμοδίων αρχών. Μάλιστα περίοικος φέρεται να επικοινώνησε και με την αρμόδια κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου, ζητώντας την παρέμβασή της. Τα επεισόδια φέρεται να έχουν γίνει περισσότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

gegonotanews.gr

 

Διαβάστε επίσης