Ελλάδα

Παύλος Χρηστίδης: Η θετική έκπληξη της κούρσας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Είναι ο μακράν ο νεότερος από τους έξι διεκδικητές του προεδρικού αξιώματος του Κινήματος Αλλαγής –μετά την απώλεια της Φώφης Γεννηματά- αλλά έχει καταφέρει μέσα σε μόλις 40 μέρες προεκλογικής περιόδου να κλέψει τις εντυπώσεις και να δείξει πως υπάρχει …ηλικιακή συνέχεια στην πολιτική ζωή.

 

Ο Παύλος Χρηστίδης, χωρίς να κατάγεται από πολιτικά τζάκια, έχοντας γεννηθεί το 1983 και μεγαλώσει στο Ναύπλιο, είναι απόφοιτος της Νομικής Κομοτηνής και δικηγόρος με δραστηριότητα στην Αθήνα και την Αργολίδα. Έχει δημιουργήσει ήδη και την δική του οικογένεια καθώς είναι παντρεμένος και πρόσφατα απέκτησε και μια κόρη.

Εργάστηκε πολύ κοντά με την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, η οποία τον εμπιστεύτηκε ως την φωνή και την εικόνα της παράταξής της, ορίζονταν τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, γεγονός το οποίο βέβαια τον έκανε να πικραθεί βαθύτατα με την πληροφόρηση της απώλειας της, όπως δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Μέσα από χιλιάδες εμφανίσεις σε ΜΜΕ καθ’ όλη τη διάρκεια των 6 χρόνων που εκπροσωπούσε το κόμμα του, επέδειξε αρκετές επικοινωνιακές ικανότητες, με σωστή διατύπωση και εκφορά της ελληνικής γλώσσας (πράγμα καθόλου αυτονόητο για άλλους πολιτικούς), σαφήνεια στα επιχειρήματα και μια έμφυτη, όπως φαίνεται, ευγένεια απέναντι στους δημοσιογράφους αλλά και τους συνομιλητές του από άλλα κόμματα. Μάλιστα, μετά το πρόσφατο ντιμπέϊτ στην ΕΡΤ μεταξύ των 5 υποψηφίων, αρκετοί αναλυτές τον κατέταξαν στους «κερδισμένους» της βραδιάς, μιλώντας για έναν ανερχόμενο πολιτικό που εκπέμπει ποιότητα και περιεχόμενο.

Στην εκλογική του καμπάνια έχει ρίξει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα συνθηκών και δικαιωμάτων εργασίας, σε θέματα ισότητας φύλου, στα περιβαλλοντικά προβλήματα καθώς στο δημογραφικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νέα ζευγάρια και γενικότερα οι γενιές της κρίσης.

Σκληραγωγημένος σε εκλογικές διαδικασίες, έχοντας εκλεγεί σε θέσεις ευθύνης από την εποχή της σπουδάζουσας και της νεολαίας αλλά και στην αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος Ναυπλίου σε πολύ νεαρή ηλικία, ρίχνεται την Κυριακή ξανά στην εκλογική μάχη, απευθυνόμενος κυρίως στο πιο νεανικό κοινό αλλά και σε όσους ο ίδιος συνηθίζει να λέει σε συνεντεύξεις του «καθημερινούς ανθρώπους από την καρδιά της κοινωνίας» από την οποία προέρχεται και θέλει με συνέπεια να εκπροσωπήσει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης