Ελλάδα Ροή

Ποια ζώδια αντιπαθείς στην αρχή και… λατρεύεις μετά;

Συνήθως, με την πρώτη γνωριμία, ή συμπαθείς ή αντιπαθείς ανθρώπους και σπάνια αλλάζεις γνώμη. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που στην αρχή μπορεί να σε εκνευρίσει το υφάκι, η συμπεριφορά ή το στιλ τους, αν όμως τους γνωρίσεις καλύτερα, θα τους συμπαθήσεις, μη σου πούμε ότι θα τους λατρέψεις κιόλας!

 

Ποια είναι τα ζώδια που αρχικά θα σου δώσουν άσχημη εντύπωση και γιατί;

ΚΡΙΟΣ

Είναι γνωστό ότι δε διακρίνεται για την υπομονή ή τη λεπτότητά του και συνήθως η είσοδός του σε έναν χώρο θυμίζει τεθωρακισμένο που κάνει “ντου”. Εκεί κάπου θα αρχίσεις να σκέφτεσαι αρνητικα γι’ αυτόν. Ωστόσο, είναι από τους ελάχιστους που ό,τι βλέπεις, παίρνεις. Δεν του αρέσουν οι υπεκφυγές, η υποκρισία και τα υπονοούμενα, είναι ευθύς και άμεσος. Άμα θέλεις κάτι, πες του το κατευθείαν και θα δεις ότι θα σε εκτιμήσει για το θάρρος και την ειλικρίνειά σου! Πας στοίχημα ότι μετά θα τον δεις με άλλο μάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σου δίνει την αίσθηση του απόλυτα βαρετού ανθρώπου, του μονόχνωτου, λιγομίλητου και βαρύ. Θα κουνήσει το κεφάλι του και κάτι θα πετάξει μέσα από τα δόντια του, για το “χάρηκα για τη γνωριμία”. Ωστόσο, έχοντας στενότερη επαφή μαζί του, θα διαπιστώσεις ότι εκτός από αξιόπιστος, έχει και φοβερό χιούμορ, κάτι που σημαίνει ότι τέτοιους ανθρώπους καλό είναι να τους έχεις στην παρέα σου αφού και μπορείς να βασιστείς πάνω τους και περνάς καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να είναι σβούρα, να είναι υπερβολικός, ολίγον τι κάφρος και να σου τη βαράνε οι πλάκες που κάνει ή αυτά που πετάει σε βαθμό που θα πεις “κάπου λίγο ένα έλεος” γιατί συχνά-πυκνά το χάνει το μέτρο και παρεκτρέπεται, αλλά δε θα κρυφτεί. Σιχαίνεται την απόκρυψη της αλήθειας, την υποκρισία και τα ψέματα και όποιος είναι ειλικρινής απέναντί του θα τον έχει σύμμαχο για μια ζωή. Άσε που είναι η καλύτερη συντροφιά για πάρτι, ξενύχτια και ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ψυχρός, απόμακρος, με το ένα φρύδι ανασηκωμένο ή μια στριφνάδα να διαγράφεται σε όλο το πρόσωπό του, σίγουρα δεν είναι ο άνθρωπος που θα λατρέψεις με τη μία. Άσε που δε θα τον πλησιάσεις έτσι κι αλλιώς να του πιάσεις την κουβέντα. Αν ωστόσο γνωριστείτε μέσω κάποιου τρίτου, θα δεις ότι μάλλον το παρουσιαστικό του φταίει που τον κάνει αντιπαθητικό κι όχι τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Σαφώς είναι αυστηρός, όχι όμως λιγότερο με τον εαυτό του, απ’ ό,τι με τους άλλους. Δεν περιμένει από κανέναν τίποτα και συνήθως φροντίζει να τα παίρνει όλα πάνω του, καθήκοντα και ευθύνες. Κατά βάθος, ψάχνει έναν άνθρωπο που θα τον καταλάβει και αν του δώσει την αίσθηση ότι, σε περίπτωση που χρειαστεί, μπορεί να βασιστεί πάνω του και δε θα τον κρεμάσει, τότε θα βγάλει την καλή, συμπαθητική του πλευρά και θα σε κέρδισει.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης