Ελλάδα

Συνέντευξη της Χειρουργού Οφθαλμιάτρου Δρ. Μαρίας Πευκιανάκη

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Δρ. Μαρία Πευκιανάκη MD,MSc,MPH,PhD, FEBO, εξειδικευμένη στην οφθαλμική ογκολογία ενηλίκων και παίδων, μας μιλάει για το οφθαλμικό μελάνωμα.

Δυνητικά, πρόκειται για θανατηφόρο καρκίνο και όπως με όλα τα είδη καρκίνου, η έγκαιρη διάγνωση είναι καθοριστικής σημασίας.

Να τονίσουμε ότι η χειρουργός Οφθαλμίατρος Πευκιανάκη Μαρία MD, MSc, PhD, με καταγωγή από το Μουζάκι Καρδίτσας και από την Ιεράπετρα Κρήτης, μετά την τριετή εξιδίκευσή της στο βυθό και στις φλεγμονές του οφθαλμού στο Moorfields Eye Hospital, στο Λονδίνο, το καλύτερο Οφθαλμολογικό Νοσοκομείο της Ευρώπης, συνέχισε την εξιδίκευσή της για τρία χρόνια στο Wills Eye Hospital στη Φιλαδέλφεια, στο καλύτερο εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής σε οφθαλμικούς όγκους Ενηλίκων και Παιδιών και συνέχισε με επιτυχία την εκπαίδευσή της στο Νοσοκομείο Μassachussetts Eye and Ear Infirmary της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ στη Βοστώνη (Harvard Medical School).

Επίσης το αμερικανικό περιοδικό Top 100 Doctors, επέλεξε την Μαρία Πευκιανάκη να είναι ανάμεσα στους 100 κορυφαίους νέους γιατρούς για το 2018!

Να σημειώσουμε ότι η γιατρός κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στα Τρίκαλα και στη Λάρισα.

mouzakinews.gr

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο