Ελλάδα Ροή

Τα 4 ζώδια που ζουν για να κοιμούνται!

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και σίγουρα χρειάζεται συγκεκριμένες ώρες για να ξεκουραστεί και να αναπληρώσει τις δυνάμεις του. Είναι όμως κάποια ζώδια που η αλήθεια είναι ότι το παρακάνουν με την ξεκούραση και τον ύπνο και προτιμούν να κοιμούνται από το να κάνουν κάποια άλλη δραστηριότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κοιμηθεί όσο περισσότερο μπορεί

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της Γης και θέλει να απολαμβάνει ό,τι κι αν κάνει. Αγαπάει τις χειρωνακτικές εργασίες, όπως το μαγείρεμα, την κηπουρική και το πλέξιμο, ενώ μέσα από τέτοιες διαδικασίες λαμβάνει την ενέργεια που χρειάζεται. Ωστόσο, στον ύπνο θα υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο των επτά με εννιά ωρών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε χορταίνει ύπνο

Οι Καρκίνοι είναι σπιτόγατοι και όπως κάθε ζώδιο του νερού είναι βαθιά συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους. Αισθάνονται πολύ πιο οικεία σε ένα «σπιτικό» περιβάλλον και παίρνουν ενέργεια από αυτό. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος για να ξεκουραστεί εντελώς ένας Καρκίνος. Για αυτό το λόγο, όσες ώρες και να κοιμηθεί δε θα του είναι αρκετές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται τουλάχιστον 7 ώρες ύπνου για να αποδώσει

Οι Παρθένοι είναι οι «σκληρά εργαζόμενοι» του ζωδιακού κύκλου. Προτιμούν να ακολουθούν περισσότερο τη λογική τους, παρά την καρδιά τους. Μπορούν να εργάζονται για 24 ώρες ασταμάτητα, αλλά πρέπει να ξεκουραστούν για να καταφέρουν και να λειτουργήσουν στο σκληρό πρόγραμμά τους. Ένας Παρθένος χρειάζεται να απολαύσει τουλάχιστον ένα 7ωρο ύπνου για να χαλαρώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Αγαπάει να ονειρεύεται

Είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό, ρομαντικό, ιδιότροπο και ευαίσθητο. Απολαμβάνει περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια τη διαδικασία του ύπνου γιατί μπορεί να «βουτήξει» στο δικό του φανταστικό κόσμο. Ένας Ιχθύς βιώνει τα όνειρά του σαν μία μικρή απόδραση από την πραγματικότητα.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης