Ελλάδα

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στον πρώτο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας Tour of Thessaly 2023 Exalco

Με αξιοσημείωτη συμμετοχή, τόσο αθλητών και ομάδων, όσο και κατοίκων  και επισκεπτών της Θεσσαλίας, έριξε αυλαία ο πρώτος Διεθνής  Ποδηλατικός Γύρος Θεσσαλίας Tour of Thessaly 2023 Exalco, που πραγματοποιήθηκε 25-27 Αυγούστου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας. Στη σπουδαία αθλητική διοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, υπό την εποπτεία της Βαλκανικής Ποδηλατικής Ένωσης (BCU) συμμετείχαν 14 ομάδες από τα Βαλκάνια με 130 αθλητές, οι οποίοι πραγματοποίησαν 7 διαδρομές συνολικού μήκους 565 χιλιομέτρων.

 

 

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, δεν μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, που διέσχισε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Στο πλάι των εκατοντάδων ποδηλατών που συμμετείχαν, βρισκόταν πάντα το ασθενοφόρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, επανδρωμένο με πιστοποιημένο διασώστη.  Σε συνεργασία με τους γιατρούς της διοργάνωσης, εξασφάλισε την παροχή πρώτων βοηθειών σε συμμετέχοντες και επισκέπτες που χρειάστηκαν τη συνδρομή εξειδικευμένης βοήθειας.

Πολλά συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες που διέδωσαν το μήνυμα της άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους και απέδειξαν πως η Θεσσαλία έχει δυναμική και υποδομή για να υποστηρίζει διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης