Ελλάδα

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Run for Autism»

Στη μεγάλη γιορτή της Λάρισας για τον Αυτισμό, το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας έδωσε και φέτος το «παρών»  μαζί με χιλιάδες κόσμου, που είτε συμμετείχαν αγωνιστικά, είτε παραβρέθηκαν με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση. Με το σύνθημα «Τρέχουμε για τον Αυτισμό», 2.500 περίπου δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους, για να διαδώσουν το μήνυμα της συμπερίληψης και της αποδοχής.

 

 

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εκπροσωπήθηκε από μία ομάδα 70 ατόμων, εργαζομένων και ιατρών, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. Αξίζει να αναφέρουμε πως από την ομάδα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διακρίθηκε η Μελίνα Μέλλου, που τερμάτισε τρίτη στον αγώνα των 5.000 μέτρων.

Στο χώρο εκκίνησης του αγώνα βρισκόταν με διαρκή παρουσία το ασθενοφόρο με διασώστη, καθώς οι ιατροί του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας,  η Καρδιολόγος Μελίνα Νταλαπάσχα και η Ορθοπαιδικός   Κατερίνα Βελώνη,  οι οποίες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους συμμετέχοντες, όταν αυτό χρειάστηκε.

Διοργανωτές του αγώνα ήταν ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τον «Α.Σ Πελασγός Λάρισας», και έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με την υποστήριξη των: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, Mamali Trail Run, Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, Κοιν.Σ.Επ. «Αθλοτεχνίες», Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας και Π.Ε.Π.Φ.Α Ν. Λάρισας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης