Ελλάδα

Τρία νέα δρομολόγια από Ελλάδα με 14,99 € ανακοίνωσε η Ryanair

Η Ryanair ανακοίνωσε τρία ακόμα νέα δρομολόγια από Ελλάδα και το γιορτάζει προσφέροντας εισιτήρια που ξεκινούν μόνο από 14,99€!

Σύμφωνα με υπολογισμούς της Ryanair, η εταιρεία, με πάνω από 150 δρομολόγια συνολικά, στο θερινό πρόγραμμά της θα μεταφέρει 6,6 εκατ. επιβάτες και θα στηρίξει 4.950 θέσεις εργασίας στα 13 ελληνικά αεροδρόμια στα οποία δραστηριοποιείται.

Αυτή τη φορά τα νέα δρομολόγια θα συνδέουν Σαντορίνη με Μιλάνο (Bergamo) και Κέρκυρα, Μύκονο με Νάπολη, όπως ανακοίνωσε η Ryanair για το πρόγραμμα θερινών πτήσεων του 2020. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι η Ryanair επαναφέρει δρομολόγιο από την Αθήνα για κορυφαίο ελληνικό προορισμό μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και έχει προκαλέσει ενθουσιασμό.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις Σαντορίνη-Μιλάνο θα έχουν συχνότητα μια φορά την εβδομάδα και θα ξεκινήσουν το Μάιο. Το δρομολόγιο Κέρκυρα – Νάπολη θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα και το Μύκονος – Νάπολη, μία φορά, με έναρξη το Ιούλιο του 2020.

*Οι κρατήσεις για τα νέα δρομολόγια μπορούν να πραγματοποιηθούν για ταξίδια έως τον Οκτώβριο του 2020.

Τέλος, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων συνδέσεων, ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους προσφέρει μειωμένα εισιτήρια που ξεκινούν από 14,99€ για ταξίδια μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2020, για κρατήσεις μόνο από το ryanair.com.

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο